Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7;

Από σήμερα 19/7 και ως τις 31/7 η Αφροδίτη κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την γήινη και τακτική Παρθένο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο – Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα

Νιώθεις ωραία, όταν χάνεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση! Σήμερα θα είναι έντονη η ανάγκη να δεις πως μπορείς να βελτιώσεις κάποιες πλευρές της προσωπικότητάς σου, της καθημερινότητας, των σχέσεων ή άλλων πτυχών της ζωής σου, αφού θα αισθανθείς ότι κάποιες προσδοκίες ή ελπίδες που είχες σκοντάφτουν στην πράξη ή τσακίζονται επάνω στην πραγματικότητα. Κάνε όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται! Από την άλλη, θα νιώσεις ωραία στον έρωτα ή οπουδήποτε αλλού, ακόμη και αν σήμερα αισθανθείς ότι χάνεσαι. Το παν είναι να ακούς το ένστικτό σου που σου λέει ότι ακολουθείς το σωστό δρόμο.

Αφροδίτη στην Παρθένο

Ανάλυσέ το! Το φλερτ, το χρήμα και η διασκέδαση πλέον θέλουν πρόγραμμα! Από σήμερα 19/7 και ως τις 31/7 η Αφροδίτη κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την γήινη και τακτική Παρθένο, αφού θα γυρίσει ανάδρομη στις 25/7 και θα επιστρέψει πάλι στον Λέοντα την τελευταία μέρα του μήνα. Αυτό το διάστημα θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση στο πως μπορούν οικονομικά θέματα να βελτιωθούν ή να εξυπηρετηθούν καλύτερα ενώ ευνοείται να γίνει εξάσκηση σε νέες συνθήκες, τόσο σε σχέση με το χρήμα όσο και τον έρωτα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Όσοι είναι ελεύθεροι, το χρωστούν στην δύναμή τους! Αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανή μια ρήξη ή διάσπαση με επώδυνο τρόπο, καθώς θα είναι έντονη η ανάγκη για απεγκλωβισμό από καταστάσεις που φέρνουν «πνίξιμο». Πρόσωπα ή μέλη μιας ομάδας, σαν απομαγνητισμένα ηλεκτρόνια, ίσως εκτροχιαστούν από την προκαθορισμένη τους πορεία. Απρόσμενες ειδήσεις, ταραχώδεις εξελίξεις και απρόβλεπτες κινήσεις είναι πολύ πιθανές. Από την άλλη, θα υπάρξουν ξαφνικές αποκαλύψεις, ανακαλύψεις και αναλαμπές ή σκέψεις της στιγμής που ίσως αποδειχθούν ιδιαίτερα αξιόλογες.

Πιο έντονα από την όψη Ερμή – Ουρανού επηρεάζεσαι, αν είσαι αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Αιγόκερως ή Ζυγός του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ερμή ή άλλους πλανήτες μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Κυριακή. Επίλεξε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις καλύτερα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved