Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7;

Μέρα αυτοπεποίθησης, ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας είναι η σημερινή, χάρη στη Σελήνη στον Λέοντα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7;


Ο Ήλιος στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου

Πάρε πετσέτα, καπέλο και πήγαινε θάλασσα! Ο Ήλιος κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου που εξουσιάζεται από τον Ποσειδώνα. Ως εκ τούτου, μετά από μια περίοδο γεμάτη από γεγονότα που έχουν επιφέρει παρατεταμένη ψυχολογική πίεση, είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις για την ηρεμία σου, να νιώσεις ξανά γαλήνη, να βρεις τρόπο να κάνεις ένα διάλλειμα και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Κάνε οτιδήποτε σε βοηθήσει, ώστε μετά να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Όπως, να έρθεις σε επαφή με τη θάλασσα, την όμορφη, τη γαλάζια, την ελληνική. Άσε την να σου προσφέρει ηρεμία και την αύρα της να πετύχει κάτι μαγικό, που θα το νιώσεις κατευθείαν στη ψυχή!

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα

Ο Παρθενώνας της ψυχής είναι η δύναμη της αγάπης, όσων αγαπάς και πιστεύεις και όσων σε πιστεύουν και σε αγαπούν! Μέρα αυτοπεποίθησης, ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας είναι η σημερινή, χάρη στη Σελήνη στον Λέοντα που σου προσφέρει ευκαιρίες να ζήσεις τις χαρές του καλοκαιριού και να αισθανθείς πιο ευτυχισμένος. Η δύναμη του έρωτα σήμερα θα είναι πανίσχυρη και θα θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Δώσε χρόνο σε οτιδήποτε γεμίζει τη ζωή σου και κάνει την καθημερινότητα σου πιο ζωντανή, εύθυμη και δημιουργική.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Παρασκευή γεμάτη αισιοδοξία, δύναμη και χαρά!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/215109414&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved