Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7;

Ο μαχητής θα πέσει κάτω, μα ό,τι και αν γίνει θα σηκωθεί!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7;

Σελήνη στον Καρκίνο

Μες την ψυχή μια θάλασσα! Σήμερα πυροδοτούνται συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας ενώ το έντονα φορτισμένο κλίμα των ημερών ίσως φέρει δάκρυα στα μάτια σου. Το κλάμα όμως μερικές φορές είναι υγεία. Αν αφεθείς να κλάψεις, θα ξαναχαμογελάσεις γρήγορα και θα καταλήξεις στο ότι κάποια πράγματα δεν αξίζουν τα δάκρυά σου. Δώσε στο συναίσθημά σου ευκαιρίες να εγκαταλείψει το παρελθόν, να βρει καταφύγιο στην αγάπη και να βρεθεί, από την φουρτούνα της αγωνίας, στη μπουνάτσα της συναισθηματικής ηρεμίας.

STEFANIA 300

Ο Άρης και ο Ερμής στον Καρκίνο σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο μαχητής θα πέσει κάτω, μα ό,τι και αν γίνει θα σηκωθεί! Αυτήν την περίοδο θα έχεις εξελίξεις και γεγονότα στη ζωή σου που θα αυξήσουν την αγωνία σου για το αύριο ενώ δεν θα μπορέσεις να δεις ή να καταλάβεις γιατί τα πράγματα γίνονται τόσο δύσκολα ορισμένες φορές. Ίσως, γιατί οι αντίξοες συνθήκες στη ζωή είναι αναγκαίες για να βγει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση, μη φοβάσαι και μη στεναχωριέσαι! Αν κοιτάξεις πίσω σου, θα διαπιστώσεις ότι έχεις περάσει και άλλες δυσκολίες μέσα από τις οποίες έγινες πιο δυνατός.

Πιο έντονα από τις όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που θα δεις ακόμη και τις πιθανές δυσκολίες, ως ευκαιρία για να μετατοπιστεί η πορεία σου σε μια κατεύθυνση πιο ουσιαστική.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214800871&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved