Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7;

Ερωτεύσου, όταν είσαι έτοιμος, όχι όταν αισθάνεσαι μόνος!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7;

Σελήνη στους Διδύμους - Σελήνη στον Καρκίνο

Τρία είναι τα «κοσμήματα» της σημερινής ημέρας: η αγάπη, η οικογένεια και η αληθινοί φίλοι! Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη, νωρίς το πρωί, στους Διδύμους να αυξάνει την περιέργειά σου γύρω από ειδήσεις, μηνύματα και εξελίξεις ενώ από τις 9:13 η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ασφάλεια, προστασία και σχέσεις με οικειότητα. Συγχρόνως, θα αισθανθείς ότι, ακόμη και σε εποχές που όλα μοιάζουν σκοτεινά και δύσκολα, υπάρχουν ψυχές που σε περιβάλλουν με φως και ζεστασιά!

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό

Ερωτεύσου, όταν είσαι έτοιμος, όχι όταν αισθάνεσαι μόνος! Αυτές τις ημέρες τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες ανακινούνται παλιότερα προβλήματα που δύσκολα θα μπορέσεις να τα αγνοήσεις. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες επώδυνες καταστάσεις που θα φέρουν περιορισμό στα οικονομικά σου και δυσχέρειες ή ακόμα και τέλος σε κάποια σχέση σου. Ίσως, να διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερα να είσαι μόνος παρά σε μια κακή σχέση. Όπως και να 'χει, μην πιέσεις πράγματα στα αισθηματικά σου. Αν είναι να συμβεί κάτι, θα γίνει το σωστό χρόνο και για το σωστό λόγο.

Περισσότερο από την δύσκολη όψη Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζεσαι, αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος του γ' δεκαημέρου.

Ο Άρης στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω
Ηττημένος δεν αυτός που χάνει, αλλά αυτός που παραιτείται! Αυτήν την περίοδο θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις, με σκοπό να αλλάξει μορφή μια κατάσταση μέσα σε κλίμα έντασης, θυμού και σκοτεινών ενεργειών. Πιθανές ήττες, απειλές ή εξαναγκασμοί. Δείξε δύναμη και αντοχή και να θυμάσαι ένας πεσμένος εχθρός μπορεί να σηκωθεί ξανά, αλλά ένας εχθρός που έχει συνθηκολογήσει, είναι πραγματικά νικημένος.

Η επιρροή της έντονης όψης Άρη – Πλούτωνα σε επηρεάζει πιο πολύ αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός, Κριός του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου μια όμορφη μέρα που θα βρεις χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί με ζεστασιά και αγάπη.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214644255&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved