Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7;

Η έμπνευση, η διαίσθηση, η φαντασία και η ηρεμία του μυαλού θα ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Αξιοποίησέ τα σε κάθε πτυχή της ζωής σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7;

Σελήνη στους Διδύμους

Να θυμάσαι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μυαλό! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων να δείχνει ότι μέσα σου θα νιώθεις μια ανυπόταχτη ανάγκη για κίνηση, μάθηση, φλερτ και επαφές, ενώ το κλειδί στις υποθέσεις της ημέρας σου θα είναι ο νους, καθώς εκεί θα βρίσκεται η λύση. Συγχρόνως, οι θετικές όψεις που κάνει στη διάρκεια της μέρας η Σελήνη με τον Ουρανό και το Δία δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για εκπλήξεις, χαρές και κοινωνικές δραστηριότητες, όλο ζωντάνια, χιούμορ και με έξυπνο, παιχνιδιάρικο τρόπο.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Ένα όνειρο χρειάζεται μυαλό και φαντασία για να το δημιουργήσεις! Ό,τι και να συμβαίνει γύρω σου, ό,τι και να σε ανησυχεί, όσο υπάρχει ζωή υπάρχει και δυνατότητα να γίνουν τα πράγματα αλλιώς. Και αυτές τις ημέρες κάθε όνειρο, κάθε επιτυχία και κάθε ευτυχία θα έχει να κάνει με τη γαλήνη του νου. Η έμπνευση, η διαίσθηση, η φαντασία και η ηρεμία του μυαλού θα ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Αξιοποίησέ τα τόσο στην εργασία, και τις σχέσεις σου όσο και σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Ανατροπές, ρήξεις και αποκαλύψεις! Αυτή η περίοδος προμηνύει ξαφνικές αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα, προκειμένου μέσα από ένα σπάσιμο δεσμών με το παρελθόν να γίνει ένα νέο άνοιγμα στο μέλλον. Αυτό όμως δεν θα γίνει ανώδυνα και θέλει αυτογνωσία, ειλικρίνεια και τόλμη. Μέρες ανακαλύψεων, μεταβολών, χωρισμών και γεγονότων που θα πάρουν διαστάσεις ή θα έχουν απροσδόκητη εξέλιξη.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' και του γ' δεκαημέρου. Ακόμη, αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου. Πρόσεχε σφοδρές συγκρούσεις και προκλήσεις αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται καλή εβδομάδα με δύναμη, χαρά και ευτυχία!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214488995&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved