Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7;

Ιδανική μέρα για να πας σε όμορφα μέρη που αγαπάς, να ξανασυναντήσεις ανθρώπους που συμπαθείς, να βρεθείς σε αγαπημένες ήσυχες παραλίες και να «ξεχαστείς» με φίλους και προσφιλή σου πρόσωπα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7;

Σελήνη στους Διδύμους – Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα

Φλερτ, διασκέδαση και άφθονη χαρά χωρίς πολλά – πολλά! Με τη Σελήνη σήμερα στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων η μέρα είναι ιδανική για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δεις την ανάλαφρη πλευρά της καθημερινότητας, της αγάπης και της ζωής. Ξέφυγε από τις έγνοιες της ρουτίνας και δείξε διάθεση να χαρείς, να μάθεις, να γνωρίσεις να επικοινωνήσεις. Η περιέργεια θα είναι έντονη, όμως πολλά θέματα σήμερα θα είναι περίπλοκα και αν, ψάχνοντας, βρεις την απάντηση, τότε θα αλλάξει η ερώτηση.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Ούτε να επαναπαύεσαι ούτε να πανικοβάλλεσαι! Αυτές τις ημέρες υπάρχει έντονη ανασφάλεια και ανησυχία καθώς οι εξελίξεις σε θέματα ουσιώδη και πολύ βασικά για το μέλλον σου παρουσιάζουν συνεχώς αλλαγές και ανατροπές. Το να ταράζεσαι όμως και να πανικοβάλλεσαι δεν σε βοηθά. Αντίθετα θα νιώσεις καλύτερα αντιμετωπίζοντας κάθε κατάσταση με θάρρος και ψυχραιμία.

Ο Ερμής στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον ανάδρομο Ποσειδώνα

Ακολούθα την «παλιά καλή συνταγή» για ξεκούραση, αναψυχή και ηρεμία! Σήμερα το σύμπαν σε καλεί να αποδράσεις από την «τρέλα» των ημερών και να μην αναλωθείς σε θέματα πρακτικής φύσεως. Ασχολήσου με ενδιαφέροντα που βοηθούν το πνεύμα να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί. Ιδανική μέρα για να πας σε όμορφα μέρη που αγαπάς, να ξανασυναντήσεις ανθρώπους που συμπαθείς, να βρεθείς σε αγαπημένες ήσυχες παραλίες και να «ξεχαστείς» με φίλους και προσφιλή σου πρόσωπα.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου. Ακόμη αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου. Κράτα όρια, ψυχραιμία και αποστάσεις αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή που θα νιώσεις ελεύθερος να ζήσεις τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία χωρίς να ανησυχείς για το αύριο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved