Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/7;

Το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα δείχνει ότι το ηφαίστειο του πάθους θα ξυπνήσει, ενώ οι βραδινές ώρες θα είναι πολύ ισχυρές και ερωτικές, βυθίζοντάς σε στην απόλυτη ευχαρίστηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/7;

Σελήνη στον Ταύρο

Μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για χαρά! Απόλαυσέ τη! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο αποφασιστικό ζώδιο του Ταύρου η μέρα ξεκινά με μια αίσθηση δύναμης ευνοώντας να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο σε οτιδήποτε. Η οργάνωση, ο ρεαλισμός και η επιμονή θα σε βοηθήσουν τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε ζητήματα οικονομικά και συναισθηματικά. Παράλληλα, σήμερα θα είναι έντονη η αίσθηση ότι δεν θέλεις να φυτοζωείς, θέλεις να ζεις, να ευχαριστιέσαι και να ικανοποιείsαι την κάθε στιγμή. Μην παρασυρθείς λοιπόν στον κύκλο της στασιμότητας και της παθητικότητας, αντίθετα συνειδητά αφιέρωσε χρόνο σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις παραγωγικό, χαρούμενο και πραγματικά ευτυχισμένο.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα

Η μέρα καταφάσκει στην ομορφιά, την ικανοποίηση και τον έρωτα. Εσύ;

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη δίνει σήμερα τη δυνατότητα να κάνεις βήματα και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ομορφύνουν τη σχέση, το σπίτι, την εργασία και τη μέρα σου. Εν συνεχεία, η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και δείχνει ότι θα ωφεληθείς κάνοντας πράγματα που σε εμπνέουν τόσο στον επαγγελματικό τομέα και τις σχέσεις όσο και σε κάθε επίπεδο. Τέλος, η Σελήνη σήμερα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, δείχνοντας ότι το ηφαίστειο του πάθους θα ξυπνήσει ενώ οι βραδινές ώρες θα μετατραπούν σε χρόνο πολύ ισχυρό και ερωτικό, βυθίζοντάς σε στην απόλυτη ευχαρίστηση. Καλή σου διασκέδαση!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή όπου θα θυμάσαι ότι πολλά πράγματα όπως η αγάπη, το γέλιο, μια βόλτα στη θάλασσα, ένα ηλιόλουστο πρωινό όχι μόνο δεν κοστίζουν αλλά μπορούν να σου προσφέρουν πραγματική χαρά.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214088861&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved