Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7;

Σήμερα, στον αισθηματικό τομέα, η ερωτική επιθυμία θα πιάσει 40άρι! Θα καίει το κορμί, θα καίει και η ψυχή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7;

Σελήνη στον Κριό

Μην παίρνεις αποφάσεις όταν είσαι θυμωμένος και μη δίνεις υποσχέσεις όταν είσαι ευτυχισμένος! Σήμερα τα πράγματα τρέχουν γρήγορα, στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα υπάρχει ένταση, ενώ ο θυμός και η οργή μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους στο πι και φι. Μην αφήσεις τη βιασύνη και την επιθετική ενέργεια της ημέρας να σε καταλάβει γιατί θα βγεις ζημιωμένος. Στον αισθηματικό τομέα, η ερωτική επιθυμία θα πιάσει 40άρι! Θα καίει το κορμί, θα καίει και η ψυχή!

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Καρκίνο πλησιάζει σε τρίγωνο τον Ποσειδώνα
Με ένα μαγικό τρόπο, όλα αντιμετωπίζονται. Όλα μαθαίνονται και όλα ρυθμίζονται! Αυτές τις μέρες το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να καταφέρεις πράγματα που ούτε θα σκεφτόσουν πριν λίγο καιρό ότι μπορείς. Επίσης, αν σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σου ένιωθες ότι η ζωή έπαιξε μια ζαριά που δεν ήταν καλή, αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις κάτι μαγικό και με έναν τρόπο να ξεκλειδώσεις τη χαρά. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα, μπορούν να συμβούν πράγματα που θα σου φτιάξουν για τα καλά τη διάθεση!

Ερμής στον Καρκίνο 8/7 έως 23/7

Πες τα όπως τα νιώθεις! Αν επί πολύ καιρό έχεις πνίξει λόγια, δάκρυα, θυμό ίσως πλέον να νιώθεις ότι «πνίγεσαι». Το καλό όμως είναι ότι πλέον ο λόγος δίνει βήμα στο συναίσθημα να βγει, να μιλήσει, να τα πει. Παράπονα, ανασφάλειες αλλά και ρομαντικά και στοργικά αισθήματα θα συνοδεύουν λέξεις, προτάσεις και ιδέες. Ευνοούνται μετακινήσεις κοντά στη θάλασσα, διαδρομές σε μέρη που ηρεμείς, οικογενειακές δραστηριότητες και επαφές εγγύτητας. Αυξημένη διαίσθηση, κατανόηση στο λόγο, συναίσθημα στη σκέψη. Ακόμα, θα υπάρξει γραφειοκρατία για παρελθοντικές ή θεμελιώδεις υποθέσεις και ιδέες βασισμένες στο ρετρό και το vintage.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου ενώ από τον πολύ ευνοϊκό συνδυασμό Άρη – Ποσειδώνα ευνοείσαι ιδιαίτερα αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια θεσπέσια ημέρα με ευχάριστα και όμορφα γεγονότα!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/213776146&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved