Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7;

Σήμερα, στον αισθηματικό τομέα, αυτό που θα θέλει να πει η καρδιά δεν θα χρειάζεται να ειπωθεί με λέξεις, θα είναι γραμμένο στα μάτια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7;

Σελήνη στους Ιχθύες

Ζήσε τη σημερινή μέρα όπως είναι, με τα πάνω και τα κάτω της! Η εβδομάδα ξεκινά μέσα σε ένα σκηνικό σύγχυσης και αβεβαιότητας και με αυξημένη την επιθυμία η μέρα να κυλήσει ήρεμα. Δεν χρειάζεται όμως να ενεργείς σαν όλα να είναι καλά, αν δεν είναι. Η σημερινή μέρα όπως και η ζωή έχει λύπες, χαρά, έχει δάκρυ έχει γέλιο και πότε θα σε μεταφέρει στη ζώνη της ελπίδας και της προσδοκίας, πότε στης ανησυχίας και της απογοήτευσης. Μόνο μην το παρακάνεις με την ανησυχία. Δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Στον αισθηματικό τομέα, αυτό που θα θέλει να πει η καρδιά δεν θα χρειάζεται να ειπωθεί με λέξεις, θα είναι γραμμένο στα μάτια.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 14η μοίρα

Μέρες δυνατών γεγονότων! Αυτό το διάστημα ίσως αναγκαστείς να δεις κάποια πλευρά της ζωής που δεν ήθελες ή συνδέεται με ένα «σκοτεινό» παρελθόν ή με κάποια εμμονή που ανακυκλώνουν τον πόνο και δεν βοηθούν στην ανάπτυξή σου. Πιθανόν να συναντήσεις εμπόδια ή να προκύψουν εντάσεις και συγκρούσεις στην προσπάθεια σου να κάνεις θεμελιώδεις αλλαγές. Οι δυσκολίες όμως θα σφυρηλατήσουν το χαρακτήρα σου, θα σε κάνουν πιο δυνατό και ανθεκτικό και θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις για κάτι σημαντικό. Πιθανές ζήλιες, χασούρες, εντάσεις, βίαιες ή ακραίες στάσεις.
Απαλλάξου από ό,τι σε πάει πίσω αντί μπροστά, αποφεύγοντας όμως τις ακρότητες, ιδιαίτερα αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός του β΄ δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή κάποιο πλανήτη μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α΄ και του β΄ δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα και μια εβδομάδα γεμάτη δύναμη, χαρά, ευτυχία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/213454767&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved