Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7;

Σήμερα, θα αισθανθείς ότι επιθυμείς να κυνηγήσεις αυτό το νέο, το διαφορετικό ακόμη και αν χρειαστεί να κολυμπήσεις σε αχαρτογράφητα νερά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7;

Σελήνη στον Υδροχόο – Ουρανός στον Κριό

Κάθε μέρα ζωγραφίζει έναν καινούργιο πίνακα, τραγουδάει ένα διαφορετικό τραγούδι! Η ζωή ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, αντίθετα κάθε στιγμή της, κάθε δευτερόλεπτο έχει κάτι καινούργιο να σου προσφέρει. Σήμερα, θα αισθανθείς ότι επιθυμείς να κυνηγήσεις αυτό το νέο, το διαφορετικό ακόμη και αν χρειαστεί να κολυμπήσεις σε αχαρτογράφητα νερά. Εξάλλου, ποιο το νόημα της ζωής αν δεν ρισκάρεις, αν δεν έχεις το θάρρος να κυνηγήσεις το λευκό που σου επιφυλάσσει το μέλλον; Πιάσε το καμβά της ημέρας και της ζωής σου και μην γράψεις κάτι που δεν θέλεις να ξαναζήσεις. Ζωγράφισε τα νέα, τα ωραία που θέλεις να βιώσεις.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία και συγκλίνον εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Οι πράξεις είναι οι καρποί των σκέψεων. Από καλές σκέψεις γεννιούνται καλές πράξεις! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να οραματιστείς ένα καλύτερο αύριο και μέσα από τις ενέργειές σου να δημιουργήσεις συνθήκες για να ζήσεις τις ελπίδες σου. Το χαμόγελο σήμερα θα εμφανιστεί εκεί που θα υπάρχει αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, πίστη και τόλμη. Καλή μέρα για κοινωνικές συναναστροφές, ραντεβού, αισθηματικές προτάσεις, όμορφες εξόδους, εκδρομές, διακοπές και κάθε τι που θα φέρει περισσότερο φως και χαρά στη μέρα σου.
Πιο έντονα από τις θετικές όψεις του Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Λέων, Κριός, Τοξότης, Ζυγός, Υδροχόος γεννημένος στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο, τον Ερμή ή άλλο πλανήτη μεταξύ της 19ης και 25η μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο έχοντας καλή διάθεση, θετική ενέργεια και ανοιχτό πνεύμα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved