Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6;

Κάνε κάτι «καινούριο» σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου και θα βιώσεις με απρόσμενο τρόπο την ευτυχία!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6;

Σελήνη στον Τοξότη

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με αισιοδοξία και εστιάζοντας σε ό,τι θετικό υπάρχει στη ζωή σου! Με τη Σελήνη στην κατοικία του ευεργέτη και χαρωπού Δία, ευνοείται να κάνεις πράγματα που θα γεμίζουν χαρά την καθημερινότητά σου. Συγχρόνως, σήμερα όλα μπορούν να κυλήσουν ευκολότερα, τόσο στις σχέσεις και τις επαφές όσο και στην εργασία και τα οικονομικά σου. Ιδανική μέρα για να παρακολουθήσεις αθλητικά ή πνευματικά workshops, να έρθεις σε επαφή με εύθυμα άτομα ή πρόσωπα από το εξωτερικό όπως και να επικοινωνήσεις με κάποιον από μακριά. Θα σου προσφέρει ικανοποίηση να είσαι εξωστρεφής και να μοιραστείς χρόνο, ιδέες, γνώσεις και ενδιαφέρονται με άλλους.

STEFANIA 300

Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Τόλμησε, πρωτοτύπησε, ζήσε με περισσότερη ζωντάνια και χαρά! Αυτές τις ημέρες η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά δυνατά και οι κόρες σου να... διαστέλλονται από έκπληξη και χαρά! Η ευτυχία θα έρθει απροσδόκητα στην ερωτική σου ζωή, ενώ στον οικονομικό τομέα περίμενε δώρα, ελευθερία και συναρπαστικές ευκαιρίες. Κάνε κάτι «καινούριο» σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου και θα βιώσεις με απρόσμενο τρόπο την ευτυχία!
Αξιοποίησε ιδιαίτερα αυτό τον ιδιαίτερα ευνοϊκό πλανητικό σχηματισμό, αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός γεννημένος στα τέλη του β' και στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο σου ή πλανήτες στα ανωτέρω ζώδια μεταξύ της 17η και 23ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων ή Υδροχόος, Ζυγός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εξαιρετική εβδομάδα γεμάτη θετικά γεγονότα, μηνύματα και οράματα.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις για όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν σήμερα στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/212460681&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved