Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6;

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για επιτυχημένες αγορές ή επιλογές που θα ανανεώσουν το στυλ, την εμφάνιση, το χώρο και την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρουν αισιοδοξία, ζωτικότητα και ενέργεια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6;

Σελήνη στο Σκορπιό

Όταν τα βλέμματα συναντάνε τις ψυχές τα όνειρα φορούν τα πιο γλυκά παραμύθια και τα λόγια τις πιο χρήσιμες σιωπές! Σήμερα ευνοείται να αφιερώσεις χρόνο σε όσους και όσα έχουν σημασία για σένα και να δώσεις έμφαση στο βάθος της αλληλεπίδρασης μεταξύ της δικής σου ψυχής και κάποιου άλλου. Επιπλέον, τα ηφαίστεια του πάθους αλλά και της ζήλιας, της καχυποψίας και του πόνου θα ξυπνήσουν, αποτελώντας κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Ίσως, υπάρξουν ακραίες εκφράσεις ή εντάσεις και θα χρειαστεί δύναμη και αποφασιστικότητα για να μη χαθεί ο έλεγχος. Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρχει βάθος τόσο στο συναίσθημα όσο και την απόλαυση.

STEFANIA 300

Αφροδίτη στον Λέοντα πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Άλλαξε σελίδα και νιώσε τη θετική ενέργεια να απλώνεται στη ζωή σου! Αυτές τις ημέρες μέσα από ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες καταστάσεις θα έχεις την ευκαιρία να γυρίζεις νέα σελίδα στη ζωή σου. Θα σου δοθεί η ελευθερία να κάνεις πράγματα με το δικό σου τρόπο και να χαράξεις ένα νέο μονοπάτι. Τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες μη φοβηθείς τις αλλαγές και αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Επιπλέον, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για επιτυχημένες αγορές ή επιλογές που θα ανανεώσουν το στυλ, την εμφάνιση, το χώρο και την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρουν αισιοδοξία, ζωτικότητα και ενέργεια.
Περισσότερο από τη θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια δυνατή, ερωτική και άκρως συναρπαστική Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved