Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6;

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, την κύρια προσοχή σου διεκδικεί ο έρωτας, το πιο βασιλικό παιχνίδι της ζωής. Δέξου την πρόκλησή του, τόλμησε και το υπέρλαμπρο στέμμα του θα γίνει δικό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6;

Ερμής στους Διδύμους – Αφροδίτη στον Λέοντα

Παίξε με αυτοπεποίθηση, δείξε τον πλούσιο εαυτό σου! Με τον παιχνιδιάρη Ερμή στους Διδύμους και αυτό το σαββατοκύριακο τα ενδιαφέροντα που μπορούν να σου προσφέρουν χαρά και διασκέδαση είναι πολυάριθμα. Ευκαιρίες για εξόδους, ταξιδάκια και ραντεβού εμφανίζονται σαν ανάλαφρο αεράκι. Όμως, την κύρια προσοχή σου με την Αφροδίτη στον Λέοντα διεκδικεί ο έρωτας, το πιο βασιλικό παιχνίδι της ζωής. Και αυτήν την περίοδο έχει έναν μόνο κανόνα: να το παίξεις με αυτοπεποίθηση, με αρχοντιά. Δέξου την πρόκλησή του, τόλμησε και το υπέρλαμπρο στέμμα του θα γίνει δικό σου!

STEFANIA 300

Σελήνη στο Σκορπιό

Ζήσε με πάθος, με ένταση, με ψυχή! Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού η επιθυμία για ικανοποίηση σε πλημμυρίζει ζητώντας το απόλυτο. Η ανάγκη για «όλα ή τίποτα» όχι μόνο δε θα σου φαίνεται απαιτητική αλλά θα νιώθεις ότι σου προσφέρει το αντίβαρο σε μια γενικότερη ανούσια και εφήμερη επιφανειακότητα στις σχέσεις και την καθημερινότητά σου. Ζήσε τη μέρα χωρίς εκπτώσεις, δώσου σε ό,τι κάνεις ψυχή τε και σώματι, έχε αποφασιστικότατα και μη φοβηθείς να κινηθείς προς εκείνο το μονοπάτι, που αν και σου φαίνεται άγνωστο ίσως και λίγο τρομακτικό, ξέρεις ότι οδηγεί στην πόρτα της ολοκληρωτικής ευτυχίας.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' και του β' δεκαημέρου και Λέων, Κριός, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' ή στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr εύχεται να έχεις ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο έρωτα, ευτυχία, ικανοποίηση και χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved