Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6;

Η σημερινή μέρα διαμορφώνει το τέλειο σκηνικό ώστε μια και μόνο θετική σκέψη, ιδέα ή πρόταση να δώσει χώρο και χρόνο για δραστηριότητες και εξόδους που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο χαρούμενα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6;

Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο

Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει! Αυτήν την περίοδο, πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση στην εργασία, τα οικονομικά, τις σχέσεις ή οποιαδήποτε άλλη σφαίρα τη ζωής σου υπό την πίεση ενός γενικότερου κλίματος ανασφάλειας και αστάθειας. Ίσως, ακόμη, εξωτερικές προκλήσεις ή δυσκολίες σε κάνουν να αμφιταλαντεύεσαι για το πώς θα διατηρήσεις ή θα δημιουργήσεις μια βάση που θα γίνει κοιτίδα ασφάλειας και ανάπτυξης σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Τι να κάνεις; Άσε το ένστικτό σου να γίνει το GPS σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και αυτή θα σε οδηγήσει προς την επιτυχία!

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ζυγό

Κάνε χαρούμενη την καθημερινότητά σου! Η σημερινή μέρα διαμορφώνει το τέλειο σκηνικό ώστε μια και μόνο θετική σκέψη, ιδέα ή πρόταση να δώσει χώρο και χρόνο για δραστηριότητες και εξόδους που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο χαρούμενα. Αν και για κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν ίσως δεν είσαι ψυχικά προετοιμασμένος, εντούτοις θα βρεις μια δίκαιη και συμβιβαστική λύση, αν εμβαθύνεις στο νόημά τους αλλά και στις επιθυμίες ή τις ανάγκες σου σε σχέση με αυτές.

Αγορές, οικονομικές δοσοληψίες, ερωτικές επαφές αλλά και θέματα ομορφιάς ή ασχολίες από τις οποίες θα αντλήσεις είτε αυτοπεποίθηση είτε πίστη ευνοούνται από τα βασικά στοιχεία της ημέρας που είναι η κοινωνικότητα, η επικοινωνία και η συνεργασία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος και Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που θα σκέφτεσαι θετικά μην αφήνοντας την ανασφάλεια υποθέσεων να σου απορροφούν πολύτιμη ενέργεια.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/211900386&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved