Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6;

Ακόμα και το πιο μικρό βήμα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιτυχία. Για αυτό τόλμησε και, αν δεν φοβάσαι, το σύμπαν θα σου παρουσιάσει εκπληκτικές ευκαιρίες και μοναδικές δυνατότητες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6;

Ο Δίας στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Άδραξε κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για μια εκπληκτική ζωή! Αυτές τις ημέρες το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να επιτύχεις τα μεγάλα σου όνειρα προκειμένου να αποκτήσεις και να απολαύσεις μια άκρως συναρπαστική ζωή! Ένα απλό τηλεφώνημα, ένα e-mail, μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ή ένας καφές με έναν φίλο έχουν τη δύναμη να σου ανοίξουν πόρτες, που δε φαντάστηκες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Ακόμα και το πιο μικρό βήμα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιτυχία. Για αυτό τόλμησε και αν δεν έχεις το φόβο για σύμβουλό σου, το σύμπαν θα σου παρουσιάσει εκπληκτικές ευκαιρίες και μοναδικές δυνατότητες!
Περισσότερο από τον πολύ ευνοϊκό αστρολογικό συνδυασμό Δία – Ουρανού επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης.

STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο

Χρειάζεσαι επειγόντως τάξη! Με την Σελήνη στον πρακτικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα βλέπεις πιο εύκολα που επικρατεί χάος, τι δυσλειτουργεί στις σχέσεις σου ή ποιες είναι οι ατέλειες της δουλειάς σου. Ψάξε λοιπόν τρόπους για βελτιώσεις και να κάνεις καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητά σου, χωρίς όμως να επιδιώκεις το τέλειο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Τέλος, πρόσεξε την διάθεση για επίκριση, γιατί αυτή μοιάζει με δυο σακιά που ο κάθε άνθρωπος έχει κρεμασμένα στον ώμο του. Ένα μπροστά που είναι γεμάτο με τα ελαττώματα των άλλων και ένα πίσω που είναι γεμάτο με τα δικά του. Έτσι, τα δικά του ελαττώματα δεν τα βλέπει, ενώ των άλλων τα βλέπει διαρκώς και τα κατακρίνει.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/211584834&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved