Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6;

Το θερμόμετρο του έρωτα ανεβαίνει κατακόρυφα ευνοώντας σήμερα και όλο το σαββατοκύριακο να ζήσεις έναν μίνι καύσωνα στην αισθηματική σου ζωή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6;

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης στους Διδύμους

Μάθε, άλλαξε, απόλαυσε πολλά και διαφορετικά! Με την πολυαστρία στους Διδύμους αυτόν τον καιρό στην καθημερινότητα σου υπάρχει πολυμέρεια, κινητικότητα και ποικιλία ενώ σε πρώτο πλάνο είναι πληροφορίες, ιδέες και συζητήσεις. Αξιοποίησε την προσαρμοστικότητα που παρέχει η ενέργεια των Διδύμων για μετακομίσεις και αλλαγές στις σχέσεις, την εργασία ή τα ενδιαφέροντά σου και αφέσου στη δίνη της χαράς που προκύπτει από ταξίδια, εξόδους, γνωριμίες, φλερτ και επαφές.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο - Σελήνη στο Λέοντα

Επιτυχία είναι να πάρεις αυτό που θες. Ευτυχία είναι να θες αυτό που θα πάρεις! Η φαντασία και η διαίσθηση θα σου φανούν χρήσιμα εργαλεία ιδιαίτερα κατά τις πολύ πρωινές ώρες, διάστημα που η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο ευνοεί να οργανώσεις ή να πάρεις την έγκριση για κάτι. Εν συνεχεία η Σελήνη εισέρχεται στο πύρινο και θετικό ζώδιο του Λέοντα και σε ενθαρρύνει να είσαι δημιουργικός και αισιόδοξος. Η μέρα παρέχει ευκαιρίες τόσο για να καταφέρεις ό,τι θες, όσο και να κατακτήσεις αυτό που επιθυμείς. Συγχρόνως, το θερμόμετρο του έρωτα ανεβαίνει κατακόρυφα ευνοώντας σήμερα και όλο το σαββατοκύριακο να ζήσεις έναν μίνι καύσωνα στην αισθηματική σου ζωή! Καλή σου διασκέδαση!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Παρασκευή που θα προλειάνει το έδαφος για ένα υπέροχο και πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Άκουσε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/211023912&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved