Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6;

Αυτό το χρονικό διάστημα όχι μόνο δεν μπορείς να αφοσιωθείς σε ένα μόνο πράγμα αλλά συγχρόνως τίποτα δεν είναι σίγουρο, παγιωμένο και σταθερό. Αντίθετα, είναι περίοδος ανανέωσης και αλλαγών

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6;

Ο Ήλιος στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων

Ετοιμάσου για απρόσμενες αλλαγές! Με τον πολύπλευρο, αεικίνητο και επικοινωνιακό Ήλιο στους Διδύμους αυτό το χρονικό διάστημα όχι μόνο δεν μπορείς να αφοσιωθείς σε ένα πράγμα αλλά συγχρόνως τίποτα δεν είναι σίγουρο, παγιωμένο και σταθερό. Αντίθετα, είναι περίοδος ανανέωσης και αλλαγών. Η αλλαγή μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου σε διάφορες μορφές: στις σχέσεις, τα επαγγελματικά ή τα ενδιαφέροντα σου. Αυτό όμως που χρειάζεται να συγκρατήσεις είναι πως ο Ήλιος ως τις 21/6 θα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων που κυβερνάται από τον απρόβλεπτο και συναρπαστικό Ουρανό και οι αλλαγές αυτές θα προκύψουν εντελώς απροειδοποίητα. Προετοιμάσου λοιπόν να τις υποδεχτείς.

300x250 STEFANIA

H Σελήνη στον Καρκίνο και οι όψεις της

Προστάτεψε το καλό χωρίς να προσκολλάσαι στο αρνητικό παλαιό καθεστώς! Από συναισθηματικής πλευράς σήμερα η διάθεση είναι ρετρό και το συναίσθημα ξεχειλίζει. Πρόσωπα και καταστάσεις επαναφέρουν στη μνήμη σου ιστορίες και υποθέσεις που κάποιες εξ αυτών συγκεντρώνουν πόνο, νοσταλγία ή ανησυχία. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνουν συγκρούσεις και αναταραχές που περισσότερο θα εκδηλωθούν στον εσωτερικό χώρο της ψυχής, της οικογένειας ή της εργασίας σου. Τα εν οίκω μην εν δήμω είναι το αίτημα της Σελήνης στον Καρκίνο που σε προτρέπει να βρεις λύσεις χωρίς να αναζητήσεις ανάμειξη από άτομα που δεν έχουν άμεση σχέση. Δες προβλήματα και παράπονα που έχουν συσσωρευτεί ως ευκαιρία για να κατανοήσεις τι δεν λειτουργεί καλά και να ενδυναμώσεις τους συναισθηματικούς σου δεσμούς. Απαγκιστρώσου από τη μιζέρια και ό,τι δεν προασπίζει την αγάπη και δώσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ό,τι προσφέρει ασφάλεια ή/και συμβάλλει στη ψυχική γαλήνη σου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που δεν θα μαζέψεις δάκρυα στη ψυχή σου αλλά θα κολυμπήσεις στην λίμνη της κατανόησης, της ενδοσκόπησης και της ανακούφισης.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/210872197&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved