Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6;

Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα προσφέρουν ζωηράδα και κίνηση στη μέρα σου, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης ευνοούν έξυπνες λύσεις στην εργασία και την καθημερινότητα και προκαλούν πειρακτική και ανάλαφρη διάθεση στο φλερτ και τον έρωτα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6;

Σελήνη στους Διδύμους

Καινούργια εβδομάδα και η διάθεση είναι ανανεωμένη! Με τη Σελήνη να κινείται για δεύτερη μέρα στο αέρινο και σπιρτόζο ζώδιο των Διδύμων θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα προσφέρουν ζωηράδα και κίνηση στη μέρα σου. Οι θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη ευνοούν έξυπνες λύσεις στην εργασία και την καθημερινότητα και προκαλούν πειρακτική και ανάλαφρη διάθεση στο φλερτ και τον έρωτα. Συγχρόνως, όμως, η μέρα έχει και μια δόση σύγχυσης καθότι οι πολυάριθμες ανάγκες τόσο της σημερινής μέρας όσο και της τελευταίας περιόδου απαιτούν ένα πολυπρόσωπο προφίλ και ίσως κάπου έχεις αρχίσεις να μη νιώθεις σίγουρος για το ποιος πραγματικά είσαι και τι θέλεις. Μην ανησυχείς, θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρείς τις ρίζες και τις βάσεις σου και δεν θα είσαι σαν τον δόκτορα Τζέκυλ και τον μίστερ Χάιντ.

300x250 STEFANIA

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Σκορπιό από 15/6 ως 18/9

Κλείσε οικονομικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες! Με τον Κρόνο ανάδρομο στον Σκορπιό, για ένα περίπου τρίμηνο, θα έχεις την ευκαιρία να ξαναδείς φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα για τα οποία δεν έχει δοθεί οριστική λύση. Προηγούμενες οφειλές και χρέη μπορούν να μπουν σε μια ρύθμιση ή να ελέγξεις τρόπους ώστε να τακτοποιηθούν. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις καταστάσεις που συναισθηματικά σε έχουν πονέσει ή πιθανόν εξαιτίας τους έχεις μέσα σου κάποια πικρία και να κλείσεις μια και καλή το σχετικό κεφάλαιο παίρνοντας με σιγουριά και σθένος τις αποφάσεις σου.
Αναδιοργανώσου οικονομικά και συναισθηματικά αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος και Ιχθύς του γ' δεκαημέρου και αντιμετώπισε τους φόβους σου για σχετικά ζητήματα αν είσαι Λέων, Υδροχόος, Ταύρος του γ' δεκαημέρου για να ανακτήσουν οι παραπάνω τομείς τη χαμένη τους οργάνωση.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα και μια εβδομάδα που θα αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να φέρεις σε πέρας τους στόχους σου.

Άκουσε και διάβασε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/210397637&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved