Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6;

Θα ευνοηθείς, αν δεν είσαι αδρανής αλλά δραστήριος και εξωστρεφής και θα νιώσεις θρίαμβο και ικανοποίηση «αρπάζοντας από τα μαλλιά» χωρίς χάσιμο χρόνου κάθε ευκαιρία για χαρά και ευτυχία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6;

Σελήνη στον Κριό

Ανάλαβε δράση σήμερα! Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον ενεργητικό Κριό δείχνοντας ότι θα ευνοηθείς, αν δεν είσαι αδρανής αλλά δραστήριος και εξωστρεφής και συνάμα έχεις γρήγορα αντανακλαστικά. Η θετική όψη με τον Δία δείχνει ότι θα νιώσεις θρίαμβο και ικανοποίηση «αρπάζοντας από τα μαλλιά» χωρίς χάσιμο χρόνου κάθε ευκαιρία για χαρά και ευτυχία. Όμως, η μέρα θα έχει και στιγμές πικρίας και πόνου αλλά και ανταγωνισμούς, εντάσεις, εκρήξεις και διαφωνίες όπως φανερώνουν οι δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Μην αποθαρρυνθείς και επικεντρώσου στο επόμενο θετικό βήμα τόσο στις σχέσεις και την εργασία σου όσο και γενικότερα την καθημερινότητά σου.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Ψάχνεις το εισιτήριο για την επιτυχία; Τότε δώσε έμφαση όχι σε τι μοιάζεις με τους άλλους αλλά σε τι διαφέρεις. Θες να πετύχεις κάτι εξαιρετικό στον προσωπικό, τον επαγγελματικό ή άλλο τομέα; Τότε επένδυσε στο διαφορετικό, το πρωτοπόρο, το σύγχρονο, το ευφυές. Οι τομείς που σχετίζονται με νόηση και γνώση, κίνηση και άθληση είναι από αυτούς που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πετύχεις κάτι άκρως υπέροχο. Όμως δεν είναι οι μοναδικοί. Αξιοποίησε την τεχνολογία, το internet, άφησε κάθε ξεχωριστή σου ικανότητα να ξεδιπλωθεί για να γίνουν άκρως συναρπαστικές τόσο η καθημερινότητα όσο και η ζωή σου.
Πιο έντονα από την θετική όψη Ηλίου – Ουρανού επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Κριός, Υδροχόος, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ΄. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ της 16ης και τις 22ας μοίρα των ανωτέρω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα πολύ μοναδική και ξεχωριστή, που θα σου δώσει πολύ χαρά.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/209825351&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved