Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6;

Να θυμάσαι ότι για να πετύχεις κάτι εξαιρετικά μεγάλο για σένα αυτές τις ημέρες δεν χρειάζεται να είσαι μεγαλοφυΐα. Απλά αξιοποίησε τις ιδέες σου, έλα σε επαφή με τους άλλους και πάνω από όλα δείξε θάρρος

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6;

Σελήνη στους Ιχθύες

Κάνε μια «δεύτερη ανάγνωση» της ημέρας και συνέλαβε τα μηνύματα και τους κραδασμούς των λέγονται και όσων δεν λέγονται! Η σημερινή μέρα έχει μπόλικη «θολούρα», χαζολόγημα, σουρεαλιστικές καταστάσεις, αντιφατικά μηνύματα αλλά και διλήμματα ή εκρήξεις, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη. Όμως η ουσία, όπως δείχνει το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, δεν είναι το τι συμβαίνει έξω σου αλλά τι γίνεται μέσα σου. Αόρατες μα αναπόφευκτες μάχες θα δίνονται εντός σου σε ένα κυνήγι θησαυρού πίστης, δύναμης, αγάπης και κατανόησης. Στο κυνήγι αυτό, τα εξωτερικά γεγονότα σε διδάσκουν, πώς να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου ενόραση και να οδηγηθείς πιο κοντά στα όνειρά σου.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Ευχάριστες και αναπάντεχες εξελίξεις! Με τον Ήλιο και τον Άρη στους Διδύμους αυτό το διάστημα η καλή επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, ένα φίλο, ένα γνωστό ή άλλο πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ανοίξει την πόρτα για κάτι που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Να θυμάσαι ότι για να πετύχεις κάτι εξαιρετικά μεγάλο για σένα αυτές τις ημέρες δεν χρειάζεται να είσαι μεγαλοφυΐα. Απλά αξιοποίησε τις ιδέες σου, έλα σε επαφή με τους άλλους και πάνω από όλα δείξε θάρρος. Στην ιστορία κάθε επιτυχίας θα βρεις πάντα κάποιον που έκανε ένα θαρραλέο βήμα.
Αυτή η εκπληκτικά ευνοϊκή επίδραση των παραπάνω όψεων σε βοηθά ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικό πλανήτη μεταξύ της 14ης και της 21ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.
Στους ευνοημένους της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και ευτυχία!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/209489574&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved