Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6;

Αφέσου ελεύθερος στους αλέγκρους ρυθμούς της ημέρας και το σύμπαν με τον πιο ξεχωριστό μα και τον πιο ουρανοκατέβατο τρόπο να είσαι σίγουρος ότι θα σου παρουσιάσει κάτι που δεν το περιμένεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6;

Σελήνη στον Υδροχόο

Καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις! Το ξαφνικό, το απρόβλεπτο, το κεραυνοβόλο πολλές φορές είναι πιο γλυκό από το αναμενόμενο και η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα έχει αναγάγει σε προσωπικό της στοίχημα να σε εκπλήξει, φέρνοντας σου κάτι που δεν το περιμένεις. Τι; Μην το ψάχνεις, μην το αναζητάς επί τούτου. Αφέσου ελεύθερος στους αλέγκρους ρυθμούς της ημέρας και το σύμπαν με τον πιο ξεχωριστό μα και τον πιο ουρανοκατέβατο τρόπο να είσαι σίγουρος ότι θα σου το παρουσιάσει.


Οι όψεις της Σελήνης

300x250 STEFANIA

Διατήρησε τη φλόγα της σχέσης σου ζωντανή! Αυτές τις ημέρες ίσως αισθανθείς ότι αν κάτι αξίζει να κρατήσεις από αυτό το φουρτουνιασμένο διάστημα είναι η ανάγκη να έχεις καλές σχέσεις στη ζωή σου. Περισσότερο από ποτέ θα νιώθεις ότι η συντροφικότητα είναι ιερή υπόθεση και το να έχεις υγιείς σχέσεις στο επαγγελματικό, οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον αποτελεί πηγή ευτυχίας. Φρόντισε λοιπόν τις σχέσεις σου, στήριξε τις και κάνε επιλογές που θα τις βοηθήσουν να ακτινοβολούν αρμονία σε βάθος χρόνου. Η εύνοια είναι πιο έντονη αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός των πρώτων ημερών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved