Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6;

Η ανεξάρτητη και αέρινη Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «σπάσεις» κάθε δεσμό με τις μέρες που πέρασαν και να ζήσεις ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο. Αφέσου λοιπόν στο σημερινό και αυριανό παραλήρημα κοινωνικότητας, ξάφνιασε, ανακάλυψε, συνάρπασε και άδραξε κάθε ευκαιρία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6;

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Απόλαυσε την ανατροπή σαν ένα όμορφο ξαφνικό καυτό φιλί! Τίποτα μα τίποτα σήμερα δεν θυμίζει ούτε το χτες ούτε το... κακό συναπάντημα της εβδομάδας που πέρασε. Σήμερα, η ανεξάρτητη και αέρινη Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «σπάσεις» κάθε δεσμό με τις μέρες που πέρασαν και να ζήσεις ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο. Αφέσου λοιπόν στο σημερινό και αυριανό παραλήρημα κοινωνικότητας, ξάφνιασε, ανακάλυψε, συνάρπασε και άδραξε κάθε ευκαιρία για να περάσεις εκπληκτικά.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Διατήρησε τη φλόγα της σχέσης σου ζωντανή! Αυτές τις ημέρες ίσως αισθανθείς ότι αν κάτι αξίζει να κρατήσεις από αυτό το φουρτουνιασμένο διάστημα είναι η ανάγκη να έχεις καλές σχέσεις στη ζωή σου. Περισσότερο από ποτέ θα νιώθεις ότι η συντροφικότητα είναι ιερή υπόθεση και το να έχεις υγιείς σχέσεις στο επαγγελματικό, οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον αποτελεί πηγή ευτυχίας. Φρόντισε λοιπόν τις σχέσεις σου, στήριξε τις και κάνε επιλογές που θα τις βοηθήσουν να ακτινοβολούν αρμονία σε βάθος χρόνου. Η εύνοια είναι πιο έντονη αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός των πρώτων ημερών.

Ο Άρης στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Δία στον Λέοντα στην 17η μοίρα.

Δράσε γρήγορα, έξυπνα και ευέλικτα για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Αυτό το διάστημα είναι θετικό για να σου «έρθουν δεξιά» ζητήματα που έχουν σχέση με νέα ξεκινήματα και δράσεις, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Ζήτησε μια χάρη ή πάρε μια πρωτοβουλία σε σχέση με νέους, φίλους, δασκάλους ή προπονητές. Προώθησε επαγγελματικά σχέδια αναφορικά με διανόηση, επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια ή άθληση. Φλέρταρε με χιούμορ, σπιρτάδα και αέρα ή κάνε το βήμα για να φτάσεις από το ραντεβού στη σχέση και αυτές τις ημέρες θα έχεις το «τζόκερ» στο χέρι! Η τύχη θα είναι μεγαλύτερη αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Λέων, Κριός του β' δεκαήμερου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να απολαύσεις ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο με σούπερ υπέροχες στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved