Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6;

Σήμερα, χρειάζεται να κατεβάσεις ρυθμούς, να περιμένεις για να ωριμάσει μια κατάσταση ή να ανταποκριθείς όπως πρέπει σε γήινα ζητήματα. Διαφορετικά, είναι πιθανές καθυστερήσεις εξαιτίας επιπόλαιων ή βιαστικών επιλογών

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Δεν γίνονται όλα τα πράγματα στο «πόδι» είναι και κάποια που θέλουν να παλέψεις ή να έχεις υπομονή! Τα πάντα γύρω σου αυτόν τον καιρό κινούνται γρήγορα και θέλουν ταχύτητα και αμεσότητα. Όμως, σήμερα, με τη σοβαρή και μετρημένη Σελήνη στον Αιγόκερω σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, χρειάζεται να κατεβάσεις ρυθμούς για να κάνεις κάτι σωστά, να περιμένεις για να ωριμάσει μια κατάσταση ή να ανταποκριθείς όπως πρέπει σε γήινα ζητήματα. Διαφορετικά, είναι πιθανές επιπλήξεις και καθυστερήσεις εξαιτίας επιπόλαιων ή βιαστικών επιλογών. Στον έρωτα, μην προσπαθήσεις να ρίξεις το «μπαλάκι» στον άλλον, γιατί μπορεί να βρεις το μάστορά σου. Πες όμως την άποψή σου, διαφορετικά οι άλλοι θα σε έχουν για... χαλάκι της εξώπορτας.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Λέοντα 5/6 – 8/9

Ήλιος, έρωτας και καλοκαίρι! Με την Αφροδίτη από σήμερα στο λαμπερό, θερμό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα ξεκινά το καλοκαίρι στον έρωτα. Έχοντας ως βασική αρχή σου την αυτοπεποίθηση, τους θερινούς μήνες μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Το ερωτικό θερμόμετρο θα είναι στα ύψη. Δείξε θάρρος, μαχητικότητα, θέληση. Ευχαριστήσου τον έρωτα, ετοίμασε όμορφες διακοπές με τον καλό σου ή την καλή σου, κατάκτησε ένα νέο ταίρι και όπου κι αν πας πάρε μαζί την «έξω καρδιά». Κέρδισε χρήματα από ό,τι σχετίζεται με χόμπι, παιδιά, πολυτελείς εκδηλώσεις, πώληση ωραίων ρούχων ή με τη διασκέδαση. Και ετοιμάσου να γελάσεις με «σταριλίκια», εφετζίδικα στυλ, τουπέ και ύφη καρδιναλίων. Κάνε «like» στην αλήθεια και τη χαρά, θαύμασε ό,τι θες εσύ, χειροκρότησε κάθε όμορφη στιγμή και θα περάσεις εκπληκτικά!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή, παλεύοντας επίμονα για τα πράγματα που θέλεις περισσότερο.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/208900600&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved