Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6;

Στον έρωτα σήμερα το στυλ «κολλιτσίδα» δεν θα έχει πέραση. Θα πρέπει ο ένας να λείψει στον άλλο, για αυτό βρες λίγο χρόνο για σένα και άσε και τον άλλο να πάει στο... γήπεδο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6;

Ήλιος, Ερμής και Άρης στους Διδύμους

Η μέρα έχει ποικιλία και αυτή είναι και η νοστιμάδα της! Σήμερα θα χρειαστεί να εκτεθείς στην επίδραση πολλών ανθρώπων ενώ ένα πλήθος νοητικών ενδιαφερόντων, επαφών, μετακινήσεων και εκκρεμοτήτων θα σε κρατά σε συνεχή εγρήγορση. Αντάλλαξε απόψεις, πήγαινε για καφέ με φίλους, κάνε zumba, γυμνάσου και άδραξε κάθε ευκαιρία για χαρά.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω

Μην υψώνεις τη φωνή σου βελτίωσε το επιχείρημά σου! Με τη Σελήνη στην κατοικία του σοβαρού Κρόνου, η μέρα θέλει να συμπεριφερθείς με σεβασμό, είτε απευθύνεσαι στον διευθυντή είτε στον υφιστάμενό σου, τον πελάτη που εξυπηρετείς ή το φίλο που του ζητάς κάτι. Ακόμη και σε περιστάσεις που κάποιοι θα φανούν κακότροποι ή δύστροποι θα σου δώσει ικανοποίηση να δείξεις ψυχική ανθεκτικότητα διατηρώντας την αυτοκυριαρχία σου και μην επιτρέποντας στον άλλο να σε ρίξει ψυχικά. Ανάπτυξε όπου κρίνεις την επιχειρηματολογία σου και δείξε συνέπεια σε ό,τι αναλάβεις. Στον έρωτα σήμερα το στυλ «κολλιτσίδα» δεν θα έχει πέραση. Θα πρέπει ο ένας να λείψει στον άλλο, για αυτό βρες λίγο χρόνο για σένα και άσε και τον άλλο να πάει στο... γήπεδο ή να βγει για μια μπυρίτσα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα και να θυμάσαι ότι αυτός που εξουσιάζει τους άλλους έχει ισχύ, αυτός που εξουσιάζει τον εαυτό του έχει δύναμη.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/208743647&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved