Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6;

Η αισιόδοξη Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη έχει έναν και μόνο σκοπό: να σε μάθει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, ακόμα και όταν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία γύρω σου ή το κλίμα είναι ασαφές

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6;

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων Τοξότη στην 11η μοίρα

Νότες αισιοδοξίας μέσα σε ένα πολυδαίδαλο και μπερδεμένο τοπίο! Η ανάδρομη φορά του Ερμή σε συνδυασμό με τις απατηλές όψεις του Ποσειδώνα των προηγούμενων ημερών που η επίδραση τους είναι ακόμη ενεργή, δείχνει ότι η στασιμότητα και τα κάθε λογής μπερδέματα απειλούν να σε παραδώσουν στα χέρια της ανασφάλειας. Όμως η αισιόδοξη Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη έχει έναν και μόνο σκοπό: να σε μάθει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, ακόμα και όταν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία γύρω σου ή το κλίμα είναι ασαφές. Έτσι, μέσα από γεγονότα που σχετίζονται με εξετάσεις, σπουδές, το εξωτερικό και την άθληση, την νόηση και τις μετακινήσεις επικεντρώσου έντονα στο πως θα ανοίξεις νέα παράθυρα στη ζωή σου, τις σχέσεις, την εργασία, και την καθημερινότητά σου.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Ό,τι και αν συμβαίνει πίστευε σε σένα, πίστευε στη ζωή, πίστευε στο αύριο! Με φόντο ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ασταθές σκηνικό λόγω δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης με Ερμή και Ποσειδώνα, θέλεις να πάρεις μια ανάσα χαράς που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την σύγχυση, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα των ημερών. Ο κυβερνήτης της σημερινής Σελήνης, ο τυχερός και επεκτατικός Δίας, βρίσκεται στον ζωτικό και αποφασιστικό Λέοντα δείχνοντας πως, ό,τι κι αν είναι αυτό που μπορεί να κάνει την καρδιά να χτυπά από ευτυχία, χρειάζεται να το κυνηγήσεις με τις δυνάμεις του λιονταριού. Η μαχητικότητα, η σταθερότητα, η πίστη και η περηφάνια θα σε οδηγήσουν στο σκοπό σου, ενώ η αλαζονεία, η ξέφρενη λαγνεία και ανεξέλεγκτη επιθυμία για δύναμη θα σε βάλουν σε λάθος δρόμο. Τα πάντα λοιπόν είναι στο χέρι σου! Πίστεψε στον εαυτό σου, αναγνώρισε τα όποια λάθη σου και προχώρα. Το κάτι καλύτερο δεν έρχεται από μόνο του, χρειάζεται να πολεμήσεις για αυτό!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα αφήσεις να σου ξεφύγει η θετική πλευρά και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που σου προσφέρονται.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/208408684&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved