Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5;

Καλύτερα να εστιαστείς στο τι καλό μπορεί να βγει από τις δυσκολίες, ενώ για να μην αισθανθείς σαν «ξυριστική λεπίδα» τη στάση του άλλου μην του ανοιχτείς αν δεν σου δώσει πράσινο φως

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5;

Σελήνη στο Ζυγό

Μην ψάχνεις το δίκιο σου εκεί που δεν μπορείς να το βρεις! Η μέρα έχει μπόλικη «τρέλα», φλερτ, επικοινωνία, επαφές, τηλεφωνήματα αλλά και πολλά «σκαμπανεβάσματα» ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνουν ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις ότι η ισορροπία κάνει πτώση bungee jumping και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθείς με τον άλλον ούτε στα μισά του δρόμου.
Από την άλλη, οι όψεις της με το Δία και την Αφροδίτη δείχνουν ότι αντιστάθμισμα στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ημέρας είναι να εστιαστείς στο τι καλό μπορεί να βγει από αυτές ενώ για να μην αισθανθείς ότι η στάση του άλλου θυμίζει «ξυριστική λεπίδα» μην του ανοιχτείς αν δεν σου δώσει πράσινο φως. Προτάσεις για εξόδους, ευχάριστα γεγονότα, όμορφες εκδηλώσεις και ρομαντικές επαφές θα γίνουν οι ράγες που θα σε οδηγήσουν σε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

STEFANIA 300

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Ήλιο

Πριν διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα ότι δεν περιβάλλεσαι από ανθρώπους που δεν πρέπει! Αυτόν τον καιρό οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν γίνει πιο γρήγοροι και σε συνδυασμό με το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που επικρατεί ίσως νιώσεις ότι σκέψεις και μηνύματα σε «ρίχνουν» ευκολότερα από ότι συνήθως και δεν μπορείς να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όσα θέλεις. Πιθανόν, η σκέψη σου να γίνει πιο γκρίζα εξαιτίας επαφών με άτομα που έχουν την ικανότητα να σου δημιουργούν ανησυχία και να σαμποτάρουν κάθε θετική ιδέα ή σκέψη. Ξέφυγε από τις παγίδες που σου στήνουν, ίσως όχι συνειδητά, ησυχάζοντας το μυαλό σου με διαλογισμό ή προσευχή ή επιλέγοντας να κάνεις πράγματα μακριά από τα νοητικά «βαμπίρ». Επιπλέον, δες με άλλο μάτι τις σχέσεις σου με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου και των προβλημάτων στην επικοινωνία σας, αναθεωρώντας τον τρόπο σκέψης σου με στόχο την επιτυχία τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική.
Περισσότερο από τις όψεις του Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Τοξότης, Παρθένος του α' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις είτε τον Ωροσκόπο ή τον Ερμή είτε κάποιο πλανήτη μεταξύ της 5ης και 11ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαήμερου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή συμφιλιώνοντας το ιδανικό με το πραγματικό.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/207787084&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved