Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5;

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος και σήμερα, τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σου, μπορούν να βγουν εκτός πορείας, σαν τρελό φορτηγό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5;

Σελήνη στο Λέοντα και την Παρθένο

Ξεκίνα την εβδομάδα σου βάζοντας το καλό σου πόδι μπροστά σε ό,τι κάνεις! Δεν είναι εύκολη η εβδομάδα που ξεκινά αφού φιλοξενεί δύσκολες όψεις όμως το μήνυμα της αισιόδοξης και δυνατής Σελήνης στον Λέοντα είναι: «αν μάχεσαι κάτι κερδίζεις αν δεν πολεμάς δεν καταφέρνεις τίποτα». Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον να προσεγγίσεις τη μέρα με τη λογική και με σωστό προγραμματισμό. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ήλιο δείχνουν ότι δυσκολίες που απορρέουν από την συρρίκνωση πόρων, δυνατοτήτων ή ευκαιριών μπορούν να γίνουν αφορμή για να οδηγηθείς σε εφαρμόσιμες και εποικοδομητικές λύσεις.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 18η μοίρα

Σκόνη και θρύψαλα! Αυτές τις ημέρες οι σχέσεις βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος. Από τη μια στιγμή στην άλλη είναι πιθανές εντάσεις ή διαφωνίες ικανές να φέρουν ρήξεις. Δεν αποκλείεται να τσαντιστείς με έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που το ήθελες σαν τρελός και να σβήσεις το όνομά του από το κινητό σου και το facebook, να σκίσεις φωτογραφίες του και να πετάξεις ενθύμια και δώρα. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος και σήμερα, τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σου, μπορούν να βγουν εκτός πορείας, σαν τρελό φορτηγό. Μην γίνεις όμως αφοριστικός και σκληρός απλά και μόνο γιατί έδωσες σε κάποιον ένα δώρο που δεν ήταν έτοιμος να το πάρει ή να καταλάβει την αξία του. Κράτα απόσταση και όχι κακία!
Από την επίδραση της απρόβλεπτης όψης Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις είτε τον Ωροσκόπο είτε την Αφροδίτη ή άλλο προσωπικό πλανήτη μεταξύ της 15ης και 21ης μοίρας των παρορμητικών ζωδίων.
Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης των τελευταίων ημερών και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη εβδομάδα γεμάτη υγεία, ευτυχία και χαρά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/207096307&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved