Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5;

H παρουσία της Σελήνης σήμερα στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα δίνει στη μέρα τέμπο δύναμης, εξωστρεφούς δράσης και αισιοδοξίας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5;

Η Σελήνη στο Λέοντα

Η ψυχική διάθεση ανεβαίνει και η ερωτική επιθυμία δυναμώνει! Αέρας σημαίνει νόηση, επικοινωνία, μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες και, με τον Ήλιο και δύο πλανήτες στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, αυτό το διάστημα υπάρχουν μπόλικά από αυτά. Από την άλλη, η παρουσία της Σελήνης σήμερα στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα δίνει στη μέρα τέμπο δύναμης, εξωστρεφούς δράσης και αισιοδοξίας. Μάλιστα, οι σημερινές ευκαιρίες για χαρά και ευτυχία θα θυμίζουν τις ρυθμικές και ζωηρές γροθιές του Ταρζάν στο στήθος του. Σκοπός τους; Να σε ενεργοποιήσουν και να σε κάνουν να νιώσεις το ηθικό σου υψηλό και την καρδιά σου ακμαία και δυνατή!

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό στην 18η μοίρα

Αισθηματικές αποκαλύψεις και ανατροπές! Αυτές τις ημέρες, κάποιες σχέσεις θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και πολύ πιθανόν απρόβλεπτα γεγονότα να φέρουν ρήξεις, ρωγμές, «σπασίματα» και αλλαγές. Ανατροπές κρύβουν και οικονομικά θέματα και ως εκ τούτου είναι πιθανές οι μεταβολές στη ροή των εισοδημάτων σου. Από την άλλη, νέα ειδύλλια μεταξύ φρεσκοχωρισμένων όπως και έρωτες αντισυμβατικοί, με διαφορά ηλικίας ή εκκεντρικοί θα είναι στις επάλξεις. Ίσως κάνεις αίσθηση με κάποιο διαζύγιο, δείχνοντας ότι η αληθινή ζωή είναι απρόβλεπτη και για αυτό είναι σημαντικό να μάθεις να πέφτεις επτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ!
Από την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο, την Αφροδίτη ή άλλο προσωπικό πλανήτη μεταξύ της 15ης και 21ης μοίρας των παρορμητικών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή που η αισιοδοξία θα σε καλημερίσει και η χαρά θα σε ακολουθεί σε κάθε δραστηριότητά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved