Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5;

Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο την «τρελή» σου καθημερινότητα και μέσα από το θρίαμβο του έρωτα, το χαμόγελο της ευτυχίας και το αίσθημα της περηφάνιας να νιώσεις την καρδιά σου να γεμίζει με δύναμη, αισιοδοξία και φως

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5;

Σελήνη στον Λέοντα

Γέλα με την καρδιά σου! Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή, και μάλιστα ανάδρομο, στους Διδύμους επικρατεί ένας πανζουρλισμός στην καθημερινότητά σου. Η ρουτίνα σου έχει αλλάξει και «τρέχεις». Ταξίδια, μετακινήσεις, αθλητικοί αγώνες, εξετάσεις, μετέωρα φλερτ και τόσα άλλα έχουν κάνει το μυαλό σου υπερηχητικό αεροπλάνο που δεν προλαβαίνει τα «πήγαινε-έλα» δεδομένων και πληροφοριών. Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα με τη δυνατή και ζωτική Σελήνη στον Λέοντα που δεν καταλαβαίνει από εμπόδια θα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο την «τρελή» σου καθημερινότητα και μέσα από το θρίαμβο του έρωτα, το χαμόγελο της ευτυχίας και το αίσθημα της περηφάνιας να νιώσεις την καρδιά σου να γεμίζει με δύναμη, αισιοδοξία και φως.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 1η μοίρα

Πάρε και μια ανάσα! Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί! Αυτές τις μέρες πολλά και διάφορα διασκορπίζουν την ενέργειά σου και ίσως νιώθεις πιεσμένος καθώς το άγχος σε κυριεύει. Θα πρέπει να βρεις τρόπους να τιθασεύσεις την τάση να ξοδεύεις ενέργεια τόσο νοητική όσο και σωματική σε σημείο που πλέον να «σέρνεσαι» και να βάλεις κάποιους κανόνες στο πρόγραμμα και την καθημερινότητά σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάθε λογής καθυστερήσεις ή περιορισμοί από άτομα που σχετίζονται με την άθληση και τις μετακινήσεις, τη νόηση και την ενημέρωση, την παιδεία και τους νέους. Όπως και να 'χει μην επαναπαύεσαι σε γρήγορες και ρηχές ανάσες της ζωής. Άφησε το ζωτικό οξυγόνο της χαράς να πλημμυρίσει τη ζωή σου. Ευκαιρίες θα έχεις, αξιοποίησε τις.
Πιο έντονα από την περιοριστική όψη Ηλίου – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς των πρώτων ημερών ή αν έχεις είτε τον ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Η τύχη σού κλείνει σήμερα το μάτι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο κάνοντας το χρόνο πολύτιμο σύμμαχό σου για χαρά και σωματική και πνευματική ευεξία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved