Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5;

Μην περιμένεις την ευτυχία να έρθει από μόνη της. Άρχισε να κάνεις βήματα, έστω μικρά και αργά, για να βρεθείς εκεί που επιθυμείς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5;

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Άσε την παθητική στάση και κάνε βήματα για να γίνει κάθε πτυχή της ζωής σου παραγωγική, ευχάριστη και πλούσια! Η καινούργια εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα του Ταύρου να ανοίγει μια νέα δεξαμενή στόχων, επιδιώξεων και επιθυμιών σε σχέση με χρήματα, αισθήματα και εξασφάλιση χαράς και ηρεμίας. Η σταθερή φύση του ζωδίου δείχνει ότι τα νέα ξεκινήματα δεν θα πρέπει να γίνουν με ρυθμούς κινητού τηλεφώνου, αλλά θα απαιτούν προσοχή, δουλειά και κάποια διαδικασία. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου ψιθυρίζει να μην περιμένεις την ευτυχία να έρθει από μόνη της και εν τω μεταξύ να μη ζεις, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις βήματα, έστω μικρά και αργά, για να βρεθείς εκεί που επιθυμείς.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους

Ο εχθρός του καλού, είναι ο κακός μας εαυτός! Στις 12:27 η Σελήνη εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ενισχύοντας την ανάγκη να συνδεθείς, να μιλήσεις, να έρθεις σε επαφή με τους άλλους ή με κάτι. Ωστόσο, οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει τόσο με τον περιοριστικό Κρόνο όσο και τον αιχμηρό Άρη δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να απαξιώσεις πρόσωπα και καταστάσεις με ευκολία ή να παρασυρθείς από την ταχύτητα των πραγμάτων, διαφορετικά καραδοκούν απογοητεύσεις, εντάσεις και διχογνωμίες. Αντίθετα, χρησιμοποίησε το νου και τη σκέψη σου για να προσπεράσεις κακοτράχαλα μονοπάτια και να βρεις λύσεις. Ό,τι σχετίζεται με αθλητισμό, εξόδους, ιδέες, νέα άτομα, φλερτ ή έχει κίνηση μπορεί να προσφέρει ένα φρέσκο ζωηρό χρώμα στη μέρα σου!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών και Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, κεφάτη και χαρούμενη μέρα που θα βάλεις νου και σώμα σε θετική δράση!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206004586&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved