Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5;

Η Σελήνη από το ήρεμο και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις δραστηριότητες που ευφραίνουν τόσο την ψυχή όσο και τις αισθήσεις σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5;

Σελήνη στον Ταύρο

Επένδυσε χρόνο και ενέργεια σε ό,τι θα κάνει πιο όμορφη, ποιοτική και ευχάριστη τη μέρα σου! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ήρεμο και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου, η Κυριακή ανοίγει την αγκαλιά της σε οτιδήποτε θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις συναισθηματικά πιο ήσυχος και ασφαλής και συνάμα θα ευφραίνει τόσο την ψυχή όσο και τις αισθήσεις σου. Σήμερα, σημασία δεν θα έχει ο χρόνος αλλά η ποιότητα του χρόνου, ενώ η δουλειά, η επιμονή και η ενέργεια που θα δοθεί για να πετύχει κάτι ή να προσφέρει χαρά στη σχέση σου θα έχει ζωοποιό δύναμη.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Το πάθος αναβλύζει και τον κήπο της ευτυχίας σου ποτίζει! Στις 10:43 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία επεκτείνει τις ευκαιρίες για τέρψη και χαρά και ενισχύει το χρώμα, τη γεύση και το σχήμα τους με κάποιες δόσεις υπερβολής. Στις 11:37 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει την τάση να βουτήξεις βαθιά μέσα στις εμπειρίες και τις στιγμές της ημέρας και να αφιερωθείς σε πράγματα και πρόσωπα. Οι κρυφές και μυστικές εκφάνσεις της ευχαρίστησης θα σε έλκουν και συναισθήματα έντονα, γεμάτα πάθος θα αναδυθούν για να διαποτίσουν κάθε πτυχή της ζωής σου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μία όμορφη και ανοιξιάτικη Κυριακή στη διάρκεια της οποίας θα βρεθείς στην κήπο του έρωτα, της χαράς και της ευτυχίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved