Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5;

Στις 10:02, η Σελήνη εισέρχεται στο γήινο και ηδυπαθές ζώδιο του Ταύρου δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα και αυξάνοντας τις ευκαιρίες για χαρά, έρωτα και απόλαυση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5;

Σελήνη στον Κριό – Σελήνη στον Ταύρο

Ειλικρινά, ζωηρά – ευχάριστα και αισθησιακά! Με τη Σελήνη στον πύρινο και άμεσο Κριό τις πρώτες ώρες της ημέρας σε πρώτο πλάνο είναι ο δυναμισμός, η τόλμη και η ευθύτητα, ενώ η αλήθεια θα είναι ο συντομότερος δρόμος στο φλερτ και τις σχέσεις και σε ό,τι επιθυμείς. Έπειτα, στις 10:02, η Σελήνη εισέρχεται στο γήινο και ηδυπαθές ζώδιο του Ταύρου δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα και αυξάνοντας τις ευκαιρίες για χαρά, έρωτα και απόλαυση. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης της σημερινής Σελήνης, βρίσκεται στον υδάτινο Καρκίνο δείχνοντας ότι θα πρέπει να αναζητήσεις την πραγματική χαρά εκεί που χαμογελάει η ψυχή σου.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 9η μοίρα

Αφέσου στη μαγεία του έρωτα! Η σημερινή μέρα χρωματίζεται από στιγμές ανείπωτης χαράς, τέρψης και ευχαρίστησης. Ο έρωτας θα είναι βγαλμένος από το όνειρο και το παραμύθι και νέες αισθηματικές ιστορίες μπορούν να προσφέρουν ζεστασιά και τρυφερότητα στην ψυχή σου. Στα φόρτε τους θα είναι σήμερα δώρα, όμορφες αγορές, καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις, ευτυχή γεγονότα, ενώ θα έχει ωραίο αποτέλεσμα ό,τι σχετίζεται με διακόσμηση και καλλωπισμό.
Πιο πολύ από την ευνοϊκή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης των τελευταίων ημερών και Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, έρωτα και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved