Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5;

Στις 08:13 η Σελήνη εισέρχεται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού και η ενέργεια αρχίζει να ξεχειλίζει. Ξεκίνα κάτι νέο, τόλμησε, φλέρταρε και σε ό,τι κάνεις να έχεις αυτοπεποίθηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5;

Σελήνη στους ΙχθύεςΣελήνη στον Κριό σε μείωση

Βάλε προτεραιότητες και κάνε να συμβεί αυτό που είναι η πρώτη επιλογή μέσα σου! Η μέρα ξεκινά με την υδάτινη Σελήνη στους Ιχθύες να ευνοεί όνειρα, συναισθήματα, ήχους, εικόνες και επιθυμίες να αράξουν σαν πλοία στην όχθη της ψυχής σου, ώστε να νιώσεις ηρεμία, να εμπνευστείς και να ανασυντάξεις δυνάμεις. Στις 08:13 η Σελήνη εισέρχεται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού και ο σφυγμός της ημέρας δυναμώνει καθώς η ενέργεια αρχίζει να ξεχειλίζει. Ξεκίνα κάτι νέο, τόλμησε, φλέρταρε και σε ό,τι κάνεις να έχεις αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως, η φάση μείωση της Σελήνης ευνοεί να ανεβάσεις ρυθμούς σε οτιδήποτε, όπως την εργασία ή τη σωματική άσκηση, με τελικό στόχο όμως κάτι να περιοριστεί ή να ελαττωθεί (π.χ. όγκος δουλειάς, εκκρεμότητες, επαφές, βάρος).

STEFANIA 300

Ο Άρης στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο στον Τοξότη

Όταν λες «ναι» σε πολλά, σιγουρέψου πως δεν λες «όχι» στον εαυτό σου! Αυτές τις ημέρες ίσως νιώσεις τη δράση σου να διασκορπίζεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος ή να πιέζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες και καθήκοντα. Πιθανόν να κρίνεις αναγκαίο να μπει φρένο σε κάποιες δράσεις σου ή οι συνθήκες να διαμορφώσουν ένα κλίμα που να απαιτεί να περιοριστούν κάποιες ενέργειές σου σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Ενδεχομένως να νιώσεις τη ζωτικότητά σου πεσμένη, να χρειαστεί να μείνεις στο κρεβάτι ή να περάσεις ένα διάστημα μερικής ή ολικής ακινησίας. Διαφύλαξε την υγεία σου!
Περισσότερο επηρεάζεσαι από την περιοριστική όψη Άρη – Κρόνου αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος του α' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ της 0ης και της 5ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη μέρα αξιοποιώντας σωστά την ενέργεια και τη δράση σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/205411628&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved