Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5;

Με την ιχθυακή Σελήνη, φόρτισε τις μπαταρίες σου, ασχολήσου με την τέχνη και έλα κοντά σε ανθρώπους που σε ηρεμούν, σε ευχαριστούν και μαζί τους η αγάπη μεγαλώνει

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5;

Σελήνη στους Ιχθύες

Αφέσου στη μαγεία της ημέρας, απόλαυσε την ομορφιά της φύσης και άσε τη φαντασία να κατευθύνει το όραμά σου! Με τη ρομαντική και αιθέρια Σελήνη στους Ιχθύες, η μέρα είναι ιδανική για να ανοίξεις την καρδιά σου στην αγάπη, την ομορφιά, τη συγχώρεση και τον έρωτα. Οι ήχοι της ημέρας θα γίνουν μουσική, οι κινήσεις χορός και τα χαμόγελα γέλια. Φόρτισε τις μπαταρίες σου, ασχολήσου με την τέχνη και με πνευματικά ενδιαφέροντα, έλα κοντά σε ανθρώπους που σε ηρεμούν, σε ευχαριστούν και μαζί τους η αγάπη μεγαλώνει.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Προχώρα προς την όχθη της χαράς και του ονείρου! Με την εσωτερική Σελήνη στους Ιχθύες σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, νωρίς το πρωί σήμερα, τα μάτια θα γίνονται ο καθρέπτης της ψυχής και κοιτώντας τα χωρίς να ειπωθεί λέξη θα μπορείς να καταλάβεις πολλά και εις βάθος. Από ερωτικής πλευράς, αισθήματα κρυφά ή με πάθος θα σε κάνουν να νιώθεις όλο χαρά ότι πλάσματα του αέρα σε κοιτούν και σου τραγουδούν. Εν συνεχεία, η Σελήνη τους Ιχθύες συναντά τον Ήλιο στον σταθερό και παραγωγικό Ταύρο δείχνοντας ό,τι σήμερα όπου βάλεις το χρώμα της ηρεμίας, της αγάπης και της καλοσύνης θα αποφέρει αποτέλεσμα. Αξιοποίησε τη φαντασία σου τόσο στις αγορές, την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες όσο και τον έρωτα και θα ευχαριστηθείς την ημέρα σου στο μέγιστο.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που θα ξεκουραστείς, θα ευφρανθείς και θα χαρείς.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/205252923&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved