Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5;

Η διανοητική φύση του Υδροχόου ευνοεί τη θετική και καθαρή σκέψη. Σκέψου, λοιπόν, χαρούμενα, απελευθερωτικά, ανοιχτά και θα έχεις μια υπέροχη μέρα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5;

Σελήνη στον Υδροχόο

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με καινούργιες και χαρούμενες σκέψεις για να πάει μια χαρά! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που συμβολίζει την αποδέσμευση και την ανανέωση, σήμερα αυτό που θέλεις είναι ελευθερία! Ελευθερία στο νου, τον έρωτα, την εργασία, τα συναισθήματα και τις κινήσεις σου. Η διανοητική φύση του ζωδίου ευνοεί τη θετική και καθαρή σκέψη. Σκέψου, λοιπόν, χαρούμενα, απελευθερωτικά, ανοιχτά και θα έχεις μια υπέροχη μέρα.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Καλωσόρισε το ξαφνικό και το απροσδόκητο και θα γίνει φίλος σου! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 10:03 το πρωί ευνοεί να αρχίσεις τη μέρα σου, αφήνοντας πίσω σου τις σκιές του παρελθόντος και ανοίγοντας την καρδιά σου στην αγάπη και το απρόβλεπτο. Αυτό που δεν περιμένεις, μαζί με καινούργια πρόσωπα και ενδιαφέροντα πράγματα θα φέρουν σήμερα το χαμόγελο στα χείλη σου.
Μην δίνεις πια ενέργεια σε ό,τι δεν έχει αποτέλεσμα! Στις 13:26 το μεσημέρι με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο το φεγγάρι περνά σε φάση μείωσης του φωτός του, δείχνοντας ότι μέσα στο επόμενο επταήμερο μπορείς να ελαττώσεις το χρόνο, τη σκέψη και την ενέργεια σε οτιδήποτε πλέον δεν φέρνει καρπούς. Έτσι, θα δημιουργηθεί γόνιμο έδαφος για σπόρους που θα ανθίσουν, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 Μαΐου!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του β' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια νέα εβδομάδα που θα σε ανανεώσει και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/204917760&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved