Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5;

Κάποιοι θα σε σέβονται και κάποιοι όχι. Αυτό όμως που πραγματικά μετράει είναι να σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Κάποιοι θα σε σέβονται και κάποιοι όχι. Αυτό όμως που πραγματικά μετράει είναι να σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου! Σήμερα άνθρωποι που φοβούνται, που δεν αισθάνονται πραγματικά σπουδαίοι, που νιώθουν μικροί, θα θελήσουν να σε κάνουν να νιώσεις λίγος. Τόσο στην καθημερινότητα και την εργασία σου όσο και τις σχέσεις σου ίσως σε υποτιμήσουν ή κακολογήσουν το έργο και τη συνεισφορά σου. Πολύ πιθανόν για να νιώσεις ότι σέβεσαι τον εαυτό σου να θελήσεις να απομακρυνθείς, να φύγεις από κοντά τους ή να μείνεις και να παλέψεις. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, απλώς άκου τη φωνή της εσωτερικής σου σοφίας!

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 9η μοίρα

Μην εναποθέτεις την εμπιστοσύνη σου στο τι λένε οι άλλοι! Αυτές τις ημέρες, λαθεμένες εκτιμήσεις και κινήσεις (στην οδήγηση, σε νοητικές ή σωματικές ενασχολήσεις) αλλά και παρερμηνείες και παρεξηγήσεις θα είναι στις επάλξεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο να βάλεις την υπογραφή σου σε κάποιο έγγραφο ή να δώσεις τον λόγο σου. Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι εν συνεχεία θα υπάρξει πρόβλημα. Ακόμη, γείτονες, αδέρφια, ξαδέλφια, συνάδελφοι, φίλοι και άνθρωποι που θα έχεις επαφή για κάποια συναλλαγή ίσως σου πουν ψέματα ή προσπαθήσουν να σε ποτίσουν με συναισθηματικό δηλητήριο, καλυπτόμενοι πίσω από τη γρήγορη επικοινωνία, την ευστροφία ή τη φλυαρία. Αν ζητήσεις το λόγο θα σου πουν ότι δήθεν παρανόησες. Όπως και να 'χει λοιπόν, αν δεν κάνεις υποθέσεις και δεν πάρεις τίποτα προσωπικά, θα αποφύγεις πολλές αναστατώσεις.
Ιδιαίτερα προστατέψου από την νεφελώδη όψη Ερμή – Ποσειδώνα αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στο μεταβλητό σταυρό μεταξύ της 6ης και της 12ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο που θα προσφέρεις απλόχερα τόσο στον εαυτό σου όσο και τους ανθρώπους γύρω σου αγάπη και χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved