Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5;

Σύντροφοι ψυχής και έρωτες με τρυφερότητα σε μαγνητίζουν και σχέσεις ή συνεργασίες βρίσκουν στέγη, είτε πρόκειται για σπίτι και προσωπικό χώρο είτε για επαγγελματικό περιβάλλον

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Το σημαντικό στη ζωή δεν είναι που στέκεσαι αλλά προς ποια κατεύθυνση κινείσαι! Η σημερινή μέρα ευνοεί να έχεις το βλέμμα στους στόχους σου και να καταφέρεις τα «πρέπει» σου να υπερασπίζονται τα «θέλω» σου. Τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή, απόφυγε να καταπνίξεις αυτά που νιώθεις. Σε καμία περίπτωση μη φοβηθείς να εκδηλώσεις όσα αισθάνεσαι, απλά φρόντισε τα εκφράσεις τη σωστή στιγμή – ούτε πριν, ούτε μετά.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Σύγχυση, ψέματα, λάθη και παρερμηνείες! Αυτές τις μέρες οι ειδήσεις τρέχουν, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα παίρνουν φωτιά και τα κουτσομπολιά κάνουν πάρτι. Πράγματα ίσως λέγονται πίσω από την πλάτη σου ενώ καιροφυλακτούν κίνδυνοι για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Απόφυγε συμφωνίες, υπογραφές και σημαντικές επαφές γιατί θα κρύβουν παγίδες. Περισσότερο από την παραπλανητική όψη Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο 8/3 – 5/6

Έρως χωρίς συναίσθημα, βάρκα χωρίς λιμάνι! Το σώμα, τα χείλη και η ψυχή έχουν ανάγκη να τα αγγίξει το συναίσθημα, να θυμηθούν και πάλι την αίσθησή του. Έτσι, το συναίσθημα επιστρέφει στη σχέσεις όπως θα επιστρέψουν και παλιές αγάπες. Σύντροφοι ψυχής και έρωτες με τρυφερότητα σε μαγνητίζουν και σχέσεις ή συνεργασίες βρίσκουν στέγη, είτε πρόκειται για σπίτι και προσωπικό χώρο είτε για επαγγελματικό περιβάλλον. Χαρά, υλικά αγαθά, χρήματα και δώρα έρχονται από την οικογένεια ή καλωσορίζονται στο σπίτι.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα με χαρά και αυθεντικότητα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/204482719&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved