Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/5;

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και η προσοχή σου εστιάζεται σε θετικές προοπτικές και ό,τι μπορεί να επεκτείνει τη γνώση, τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/5;

Σελήνη στον Σκορπιό

Κοίτα κάτω από την επιφάνεια και θα βρεις την πύλη που οδηγεί εκεί όπου κρύβεται όλο το χρυσάφι του κόσμου! Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου στον επιβλητικό και καθηλωτικό Σκορπιό, το συναίσθημα μπαίνει στην μυστική του κρύπτη για να ερευνήσει σημάδια, να εξετάσει γεγονότα και να ξεκλειδώσει μυστικές δυνάμεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στη γνώση και σε ό,τι προσφέρει βαθιά ικανοποίηση. Συγχρόνως, ανοίγουν και σε προσκαλούν στο βυθό τους οι πύλες του πάθους και του απόλυτου δοσίματος.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Τοξότη

Γράψε το καλό στην πέτρα και το κακό στην άμμο! Στις 13:137 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και η προσοχή σου εστιάζεται σε θετικές προοπτικές και ό,τι μπορεί να επεκτείνει τη γνώση, τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή σου.

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε συγκλίνον τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ρίξου με πάθος σε ό,τι ποθείς ολόψυχα και το σύμπαν θα σε βοηθήσει να χαράξεις εκ νέου τη μοίρα και το πεπρωμένο σου! Αυτές τις ημέρες μπορείς να ικανοποιήσεις επαγγελματικές επιθυμίες και προσωπικές επιδιώξεις, εκδηλώνοντας πάθος, ισχυρή θέληση, εργατικότητα και δείχνοντας επιμονή και προσήλωση στους στόχους σου. Πολύ πιθανόν να βρεθείς με άτομα που θα παίξουν καρμικό ρολό στη ζωή και την πορεία σου.
Περισσότερο από την δυναμική όψη Ηλίου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθύς, Σκορπιός γεννημένος το β' δεκαήμερο. Επίσης, αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς των τελευταίων ημερών ή Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα, τη σοφία και τα χαρίσματά σου για να γυρίσεις τον τροχό της μοίρας με το μέρος σου!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/203990473&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved