Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

Καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένος και εντός πραγματικότητας και έτσι θα ευχαριστηθείς τις θετικές ευκαιρίες της ημέρας με τον καλύτερο τρόπο!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

Πανσέληνος στο Σκορπιό

Επέμεινε για αυτό που βαθιά θες! Ο άνθρωπος με πάθος είναι πιο δυνατός και από εκείνον με όλα τα προσόντα! Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου δονείται στην ισχυρή ενέργεια της Πανσελήνου που πραγματοποιείται σήμερα στην 13η μοίρα του Σκορπιού. Στο προσκήνιο έρχονται οικονομικά θέματα, διεκδικήσεις, σχέσεις, συνεργασίες και έρωτες με κρυμμένες απαιτήσεις, ζήλιες, φοβίες και αναγεννητικές επιδιώξεις. Η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη της σημερινής Πανσελήνου, του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει περίοδο επανελέγχων, αναθεωρήσεων, διερευνήσεων και αντικαταστάσεων που στοχεύουν στο κύρος, την εξουσία, την αναγνώριση και την εξέλιξη. Η αποτίναξη του φόβου και η ισχυρή θέληση θα είναι τα μυστικά κλειδιά για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς σε πολλούς τομείς.

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Δία στον Λέοντα

STEFANIA 300

Διασκέδασε και απόλαυσε διατηρώντας την αίσθηση του μέτρου! Σήμερα, γεγονότα και καταστάσεις, τόσο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή όσο και γενικότερα, σε κάνουν θετικό και αισιόδοξο. Συγχρόνως, το φαγητό, ο έρωτας, η μουσική, η εξοχή θα σε μαγνητίζουν και ίσως κάπου παρασυρθείς και γίνεις νωχελικός ή απρόθυμος για δράση και εργασία. Μην το παρακάνεις σε οτιδήποτε και απόφυγε δογματικές στάσεις, ζήλιες και φανατικές εκδηλώσεις. Καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένος και εντός πραγματικότητας και έτσι θα ευχαριστηθείς τις θετικές ευκαιρίες της ημέρας με τον καλύτερο τρόπο!
Πιο έντονα από την όψη Ηλίου – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Λέων, Υδροχόος ή Σκορπιός του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ανωτέρω ζώδια μεταξύ της 10ης και της 16ης μοίρας.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια δυναμική εβδομάδα με πάθος και έρωτα κατά τη διάρκεια της οποίας θα αφυπνίσεις κρυμμένες δυνατότητες της ζωής σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/203823938&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved