Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5;

Πολύ πιθανόν, να αισθανθείς σήμερα ότι ήταν γραφτό η μοίρα να φέρει στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο, ενώ το πάθος στις σχέσεις θα θυμίζει ηφαίστειο που δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να εκραγεί!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5;

Σελήνη στο Σκορπιό

Πάθος, κάρμα και μυστήριο! Με τη διεισδυτική Σελήνη στο Σκορπιό σε θετική όψη με τον ενορατικό Ποσειδώνα σήμερα, όπως η κουκουβάγια βλέπει μέσα στα σκοτάδια, έτσι εσύ θα μπορεί να δεις κρυμμένες ή σιωπηρές αλήθειες και να αποκωδικοποιήσεις μυστικά μηνύματα και μυστηριώδη σινιάλα. Η αποφασιστική φύση του ζωδίου δείχνει ότι, αν κάτι το θες βαθιά, τίποτα δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει. Θα το πετύχεις ακόμη και αν χρειαστεί να κινήσεις γη και ουρανό. Πολύ πιθανόν, να αισθανθείς σήμερα ότι ήταν γραφτό η μοίρα να φέρει στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο, ενώ το πάθος στις σχέσεις θα θυμίζει ηφαίστειο που δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να εκραγεί!

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Σε οτιδήποτε έχεις επιλογή, σταμάτα, σκέψου, σεβάσου! Σήμερα πιθανόν να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα σε προτάσεις, απόψεις, εξόδους, μετακινήσεις ή νοητικά ενδιαφέροντα σου και καθήκοντα, υποχρεώσεις, αξίες ή ηθικές αρχές! Θα χρειαστεί να αξιολογήσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και, όσον αφορά δραστηριότητες, να ρυθμίσεις έτσι την ατζέντα σου ώστε να είσαι συνεπής στους στόχους σου και να προασπίσεις την ακεραιότητα σου. Προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και κάθε λογής διαδρομές σου. Επίσης, καλό είναι να μην κουράσεις τα χέρια σου γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν πόνοι και προβλήματα που η λύση να είναι η ακινησία ή η μακρόχρονη θεραπεία. Πρόσεξε διπλά, αν έχεις σχετική ευπάθεια καθώς υπάρχει η τάση να σου ξαναχτυπήσει την πόρτα!
Πιο έντονα από την όψη Ερμή – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του α' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια απόλυτα όμορφη και πολύ χαρούμενη ανοιξιάτικη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved