Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4;

Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον γήινο και ευχάριστο Ταύρο διευκολύνει να ρέουν οι πληροφορίες και να κυλούν σκέψεις και ιδέες για κάθε λογής πρακτικά και καθημερινά ζητήματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4;

Σελήνη στην Παρθένο

Λίγο πρόγραμμα την τελευταία και εργάσιμη μέρα του μήνα και όλα θα γίνουν τέλεια! Ο Απρίλιος κουνάει το μαντίλι του αποχαιρετισμού με την πρακτική Σελήνη στην Παρθένο να τονίζει την ανάγκη για οργάνωση και να σε βοηθά να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να βάλεις σε τάξη τα θέματα της ημέρας και να προγραμματίσεις τις εργασίες σου έτσι ώστε ο χρόνος να σε φτάνει. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον γήινο και ευχάριστο Ταύρο διευκολύνει να ρέουν οι πληροφορίες και να κυλούν σκέψεις και ιδέες για κάθε λογής πρακτικά και καθημερινά ζητήματα. Συνάμα, ευνοεί την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις για προετοιμασία και προσδιορισμό ευχάριστων εξόδων, χαρούμενων επαφών και ρομαντικών συναντήσεων. Ότι πρέπει εν όψει της αυριανής Πρωτομαγιάς!

STEFANIA 300

Σελήνη στο Ζυγό

Χαμόγελα, θετική διάθεση και εικόνες ευτυχίας! Στις 17:02 η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο, κοινωνικό και όμορφο ζώδιο του Ζυγού και η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και ευχάριστη. Θα αισθανθείς υπέροχα αφιερώνοντας χρόνο για να περιποιηθείς τα νύχια, τα μαλλιά, την εμφάνισή σου και γενικότερα ό,τι θα σε βοηθήσει να τονίσεις την θηλυκότητα, το στυλ ή την ομορφιά σου. Το εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί από το απόγευμα και μετά τα ανοιχτά, όμορφα και απαλά χρώματα να κάνουν ένα comeback σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου. Σχεδίασε το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας σου έτσι ώστε η χαρά, η θετικότητα και ο έρωτας να κατέχουν την πιο σημαντική θέση και θα αισθανθείς την καρδιά σου να γεμίζει από ευτυχία!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών και Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου!

Ο Απρίλιος φεύγει και ο Μάιος έρχεται! Το astrology.gr σου εύχεται να αποχαιρετίσεις την τελευταία μέρα του μήνα πρόσχαρα και να κλείσεις με θετική διάθεση το μάτι στον όμορφο, λουλουδάτο και ανοιξιάτικο Μάιο!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/203242345&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved