Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4;

Αυτές τις ημέρες το σύμπαν ακούει τις ευχές σου και βοηθά να ζήσεις το όνειρο στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4;

Σελήνη στην Παρθένο

Αναζήτησε τη χαρά στην εργασία και κάνε ό,τι σε βοηθά να κρατάς σε φόρμα το σώμα και το πνεύμα σου! Με τη Σελήνη στην Παρθένο η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα εργασίας, διατροφής, γυμναστικής, αυτοβελτίωσης και υγείας. Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι για να έχεις θετικά αποτελέσματα στους ανωτέρω τομείς χρειάζεται να ενεργήσεις προσγειωμένα, να δείξεις ισχυρή θέληση και συγχρόνως να μην ξεχνάς ν' απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σε ό,τι κάνεις.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Ταύρο πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Ζήσε το θαύμα! Αφοσιώσου στα όνειρά σου και ο Ποσειδώνας θα σε οδηγήσει στον παράδεισό τους! Αυτές τις ημέρες το σύμπαν ακούει τις ευχές σου και συμβάλλει στο να γίνουν πραγματικότητα. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή μπορείς να ζήσεις το όνειρο! Ασχολήσου με πάθος, μεράκι και αγάπη με ό,τι επιθυμείς ή αισθάνεσαι ότι θα κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη και ετοιμάσου πατώντας στη γη να βρεθείς στον έβδομο ουρανό!
Περισσότερο από τη μαγευτική επιρροή της όψης Ήλιου – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Ιχθύς, Αιγόκερως, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια ονειρική μέρα με χαρούμενα και ευχάριστα γεγονότα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved