Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/4;

Το θετικό τρίγωνο της ορθολογιστικής Σελήνης στην Παρθένο με τον οργανωτικό Ήλιο στον Ταύρο δείχνει ότι θα μπορέσεις να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ή παρεμβάσεις για να κυλήσουν τα πράγματα προς το καλύτερο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/4;

Σελήνη στην Παρθένο

Το σύμπαν σου στέλνει σήμα να κλείσεις ραντεβού με την πραγματικότητα! Με τη γήινη και ρεαλιστική Σελήνη στην Παρθένο να συναντά τον περιοριστικό Κρόνο και τον χαώδη Ποσειδώνα, σήμερα θα βρεθείς σε σύγχυση και θα νιώσεις πόνο και δυσαρέσκεια αν εστιάσεις στο πως θα ήθελες ή θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα. Αντίθετα, το θετικό τρίγωνο της ορθολογιστικής Σελήνης στην Παρθένο με τον οργανωτικό Ήλιο στον Ταύρο δείχνει ότι, αν δεν δεις τις καταστάσεις χειρότερα απ' ότι είναι και αν δεν τις εξωραΐσεις, θα μπορέσεις να κάνεις τις όποιες διορθωτικές κινήσεις ή παρεμβάσεις για να κυλήσουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

STEFANIA 300

Ερμής στον Ταύρο

Οδήγησε τον εαυτό σου στην ευτυχία αξιοποιώντας τις πιο όμορφες και δυνατές ιδέες σου! Με κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, τον Ερμή, ο τρόπος σκέψης και η επικοινωνία σου με τους άλλους θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ημέρας. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο δείχνει ότι οι ακραίες και άκαμπτες απόψεις για πράγματα και πρόσωπα θα τροφοδοτήσουν αρνητικές καταστάσεις. Αντίθετα, θα βιώσεις την ευτυχία, δίνοντας πράσινο φως σε παραγωγικές ιδέες και οργανωτικές προτάσεις, ευχάριστες βόλτες και εξόδους και ρομαντικές συναντήσεις ή γνωριμίες!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη Τρίτη βάζοντας σε τάξη σκέψεις, πράγματα και καταστάσεις και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της ημέρας για υγεία, ευεξία και χαρά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/202914624&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved