Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4;

Σήμερα θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να δείξεις στον εαυτό σου την προσοχή που χρειάζεται και να κάνεις πράγματα που θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ζεστασιάς, θαλπωρής και τρυφερότητας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4;

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Του Αγίου Μάρκου του Αποστόλου
Χρόνια Πολλά!

Σελήνη στον Καρκίνο

Η μέρα είναι σαν καθρέπτης, αν την κοιτάξεις γλυκά με το βλέμμα σου και της δώσεις αγάπη θα σου τα ανταποδώσει! Με τη στοργική και περιποιητική Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αποτελούν πηγή αγάπης, να δείξεις στον εαυτό σου την προσοχή που χρειάζεται και να κάνεις πράγματα που θα δημιουργήσουν μέσα στην καρδιά σου ένα αίσθημα ζεστασιάς, θαλπωρής και τρυφερότητας. Να θυμάσαι: όσο πιο πολύ δείξεις ενδιαφέρον και φροντίδα σε ό,τι κάνεις ως το μεσημέρι, τόσο περισσότερο θα βιώσεις το ευλογημένο ταξίδι όλων αυτών που έχει να σου προσφέρει η σημερινή μέρα.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα

Η καρδιά σου έχει διάθεση καλοκαιρινή - Κέντησε τη μέρα και τη νύχτα σου με της χαράς τη χρυσή κλωστή! Στις 16:12 η Σελήνη εισέρχεται στο φωτεινό, λαμπερό και εύθυμο ζώδιο του Λέοντα, φορτίζοντας το υπόλοιπο της ημέρας με νότες αισιοδοξίας, δύναμης και πίστης. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο (που βρίσκεται στον Τοξότη) ευνοεί να ζήσεις αυθεντικές στιγμές χαράς και σπάνιας ευχαρίστησης. Άνοιξε την ψυχή σου στο γέλιο, τον έρωτα και τις γιορτές και ζήσε με θέρμη οτιδήποτε σου προσφέρει τη δυνατότητα να αισθανθείς περήφανος, κεφάτος, όμορφος και ευτυχισμένος.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του γ' δεκαημέρου και Κριός, Λέων, Τοξότης των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 2015 να είναι χαρούμενο με πολλές λαμπερές, εύθυμες και ερωτικές στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved