Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4;

Αξιοποίησε την πόρτα της τύχης που ανοίγει το σύμπαν σε προτάσεις που είναι ευγενικές, τρυφερές, ευχάριστες ή πρακτικές και σούπερ οργανωτικές τόσο στον έρωτα και το χρήμα, όσο και γενικότερα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4;

Σελήνη στον Ταύρο

Καλωσόρισε την καινούργια εβδομάδα με ηρεμία στο πνεύμα και αγάπη στην καρδιά! Με τη Σελήνη στον επίμονο, αφοσιωμένο και ευχάριστο Ταύρο, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα τόσο στην εργασία και τον έρωτα όσο και στην καθημερινότητά σου. Η μουσική μπορεί να αποτελέσει μια ήσυχη και γλυκιά παρέα που θα συνοδεύει τις σημερινές σου δραστηριότητες. Με σταθερή προσήλωση και χωρίς περισπασμούς ασχολήσου με ό,τι μπορεί να δώσει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα, να σε κάνεις να νιώσεις πιο ελκυστικός ή να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20/4 – 21/5

Αφοσιώσου σταθερά σε ό,τι θα σου δώσει ευτυχία! Σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στο γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας να έχεις μια πιο προσγειωμένη και λογική οπτική, τόσο στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή όσο και γενικότερα. Οικονομικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την αίσθηση ασφάλειας θα επικεντρώσουν την προσοχή σου, ενώ γεγονότα και δρώμενα που θα σχετίζονται με ευχαρίστηση, φαγητό, χορό, κρασί και φυσικά έρωτα θα ευνοούν να ζήσεις την απόλαυση με όλες σου τις αισθήσεις.

Ο Ερμής στον Ταύρο πλησιάζει σε τετράγωνο τον Δία στον Λέοντα

Διώξε το δογματισμό από τη σκέψη σου και δώσε προβάδισμα στις όμορφες ιδέες! Αυτές τις ημέρες το τυφλό πάθος ή ο φανατισμός μπορεί να οδηγήσει σε κάθε λογής παραλογισμούς ή υπερβολικές απαιτήσεις. Απόφυγε λοιπόν την ισχυρογνωμοσύνη και τη μονόπλευρη οπτική. Αξιοποίησε την πόρτα της τύχης που ανοίγει το σύμπαν σε προτάσεις που είναι ευγενικές, τρυφερές, ευχάριστες ή πρακτικές και σούπερ οργανωτικές τόσο στον έρωτα και το χρήμα, όσο και γενικότερα.
Πιο έντονα από το τετράγωνο Ερμή – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός του β' δεκαημέρου όπως και αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες σου μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας των σταθερών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα ακολουθώντας το δρόμο της χαράς!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/201661224&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved