Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4;

Με τον Ερμή, τον πλανήτη των μετακινήσεων στον ρομαντικό και ευχάριστο Ταύρο σε θετική όψη με τον αιθέριο και παραμυθένιο Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ειδυλλιακές αποδράσεις αλλά και ονειρικές βόλτες, εξόδους και εκδρομές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4;

Σελήνη στον Ταύρο

Όμορφα, γλυκά, ευχάριστα, ερωτικά! Η πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα είναι γεμάτη με ευωδιές χαράς και ευτυχίας. Ο έρωτας σε μαγνητίζει και σε ευχαριστούν δραστηριότητες με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα κοντά τους. Εναρμονίσου με τους ήρεμους, αργούς και απολαυστικούς ρυθμούς της ημέρας και άσε την ευχάριστη ροή τους να αγκαλιάσει την ενέργεια τόσο τη δική σου όσο και των δραστηριοτήτων σου.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Βόλτες και εκδρομές στον ανθισμένο κήπο της αγάπης! Με τον Ερμή, τον πλανήτη των μετακινήσεων στον ρομαντικό και ευχάριστο Ταύρο σε θετική όψη με τον αιθέριο και παραμυθένιο Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ειδυλλιακές αποδράσεις αλλά και ονειρικές βόλτες, εξόδους και εκδρομές. Λόγια θα σε εμπνεύσουν και νέες γνωριμίες θα σε μαγέψουν!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Η επικίνδυνη γοητεία της απιστίας και οι μελωδίες της ευτυχίας! Με την αταχτούλα και πεταχτούλα Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα, σήμερα τόσο στον αισθηματικό όσο και τον οικονομικό τομέα, καραδοκούν κάθε λογής ζαβολιές, παρεξηγήσεις και ατασθαλίες και χρειάζεται να προσέχεις. Από την άλλη, η μέρα είναι εκπληκτική για διασκεδάσεις, διακοσμήσεις, μουσικά και καλλιτεχνικά προγράμματα που θα προσφέρουν έναν πολύ όμορφο, αέρινο, χαριτωμένο και ζωηρό τόνο στη μέρα σου.
Πιο έντονα από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του α' και του β΄ δεκαημέρου η τύχη σήμερα σου κλείνει το μάτι.

Το astroloygy.gr σου εύχεται μια όμορφη Κυριακή που θα ριχτείς με πάθος, δύναμη και χαμόγελο σε ό,τι σου χαρίζει χαρά και ευτυχία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved