Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4;

Μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη στο δυναμικό Κριό θα νιώθεις ανυπομονησία για να μπεις σε ένα καινούργιο μονοπάτι απ' όπου θα αντλείς περισσότερη ενέργεια και δύναμη ζωής...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4;

Σελήνη στον Κριό

Να είσαι τολμηρός και θα βρεις τη ζωοδόχο πηγή της ζωής σου! Μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη στο δυναμικό Κριό θα νιώθεις ανυπομονησία για να μπεις σε ένα καινούργιο μονοπάτι απ' όπου θα αντλείς περισσότερη ενέργεια και δύναμη ζωής. Οι θετικές όψεις της Σελήνης στον ανοιξιάτικο Κριό με τον επίμονο Κρόνο, την ευχάριστη Αφροδίτη και τον αισιόδοξο Δία δείχνουν ότι γεγονότα και καταστάσεις σήμερα κάνουν τους μύες της διάθεσής σου πιο ζωτικούς, ενεργητικούς και κινητικούς και θα νιώσεις ότι έχεις την δέουσα σύνεση, την χαρά και τις ευκαιρίες για να ανοίξεις νέα παράθυρα στη ζωή σου. Να θυμάσαι η μέρα θέλει θάρρος, αυτοπεποίθηση και δράση.

STEFANIA 300

Ο Πλούτωνας γυρνά ανάδρομος 17/4 – 25/9

Ο ντεντέκτιβ του ζωδιακού, ο Πλούτωνας, σε κάνει βοηθό του! Τι κρύβεται πίσω από την τάση σου για βαθιές αλλαγές, ποιες είναι οι σκοτεινές γωνιές σημαντικών γεγονότων και αποφάσεων που κρατούν το κλειδί του πεπρωμένου σου και πως το παρελθόν ή παλιές πληγές συμβάλλουν σε ζητήματα που σχετίζονται με την επιθυμία τη δική σου ή άλλων για εξουσία, αναγνώριση και επιρροή; Με το μυστικό ντετέκτιβ του ζωδιακού, τον Πλούτωνα, να κινείται ανάδρομος από 17/4 ως 25/9, θα μπεις έντονα σε διαδικασία να διερευνήσεις όλα αυτά τα ερωτήματα και κάθε λογής υποθέσεις όπου υπάρχει μυστήριο, πάθος, βάθος ή φόβος.

Ο Άρης στον Ταύρο πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Δία στον Λέοντα

Να είσαι υπέρμαχος της απόλαυσης χωρίς να δίνεις χώρο στην πλεονεξία! Όπως το να κάθεσαι στον καναπέ ή να βουλιάζεις στην πολυθρόνα σου είναι ωραίο αλλά σου κάνει κακό, αν το παρακάνεις, έτσι και αυτές τις ημέρες το σύμπαν εφιστά την προσοχή σου σε κινήσεις που μπορούν με την υπερβολή τους να σε βλάψουν. Καλό είναι να αποφευχθούν ενέργειες με εμμονή ή ξεροκεφαλιά είτε στον οικονομικό είτε στον αισθηματικό τομέα. Επίσης, βάλε φρένο σε υπερβολικές ή ανεδαφικές επιδιώξεις για υλικά αγαθά, ομορφιά και καλοπέραση γιατί μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες ή να είναι αιτία να κατηγορηθείς για αλαζονεία.
Περισσότερο από την όψη Άρη – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Υδροχόος, Λέων ή Σκορπιός του β' δεκαημέρου. Προσοχή επίσης χρειάζεται αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα ιδιαίτερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη και ανοιξιάτικη μέρα, αγκαλιάζοντας τα δώρα της με θέρμη και ενθουσιασμό!

Photo: http://www.truenaxos.com

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/201218888&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved