Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4;

Αλήθειες, ξεκαθαρίσματα και νέα δεδομένα θα σε ωθήσουν να γυρίσεις το πηδάλιο της σκέψης σου και ξαφνικά να στρέψεις τα πανιά του συναισθήματός σου... σε αντίθετη κατεύθυνση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4;

Σελήνη στον Υδροχόο – Σελήνη στους Ιχθύες

Σήμερα, η λύση σε οτιδήποτε θα βρεθεί ακολουθώντας... αντίστροφη πορεία! Με τη Σελήνη σήμερα στο αποκαλυπτικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονότα και καταστάσεις θα συμβάλλουν να βιώσεις εντός σου στιγμές διαύγειας. Αλήθειες, ξεκαθαρίσματα και νέα δεδομένα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σε ωθήσουν να γυρίσεις το πηδάλιο της σκέψης σου και ξαφνικά να στρέψεις τα πανιά του συναισθήματός σου... σε αντίθετη κατεύθυνση. Αργά το βράδυ, στις 23:11 η Σελήνη εισέρχεται στο γαλήνιο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και η φαντασία, η ηρεμία, ο έρωτας και το όνειρο θα σε έλκουν κοντά τους.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο στον Τοξότη

Είναι φορές που κάποιοι άνθρωποι θα μπορούν να μείνουν στη ζωή σου αλλά όχι στην καρδιά σου! Η αυριανή αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου προοιωνίζει απογοητεύσεις και αρνήσεις τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα. Πιθανές συναισθηματικές αποκοπές ή αποστάσεις και προβληματικές οικονομικές συναλλαγές. Ίσως, γεγονότα και ενέργειες που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα, επιπολαιότητα ή έλλειψη προσοχής αναφορικά με χρήματα ή σχέσεις να σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις υποχρεωτικά τον τρόπο λειτουργίας τους, χαράζοντας όρια και βάζοντας κανόνες.
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη και συναρπαστική μέρα με εκρήξεις χαράς, διαύγειας και ευτυχίας!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/200733602&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved