Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4;

Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του τυχερού και χαρωπού Δία η μέρα μοιράζει, απλόχερα και με χαμόγελο, δώρα και πολύ χαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4;

Σελήνη στον Τοξότη

Η μέρα μοσχομυρίζει χαρά και το άρωμά της φτάνει ως την καρδιά σου! Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του τυχερού και χαρωπού Δία η μέρα μοιράζει, απλόχερα και με χαμόγελο, δώρα και πολύ χαρά! Τα έθιμα της μέρας θέλουν να βάφεις κόκκινα αυγά, να ζυμώνεις τσουρέκια αλλά και να πηγαίνεις στο βαφτιστήρι σου τη λαμπάδα του. Διαδικασίες που θα είναι ευχάριστες, όμως τα θετικά πράγματα δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό γιατί η πλουραλιστική φύση του Τοξότη δείχνει ότι η γκάμα της ευτυχίας σήμερα δεν έχει όριο. Είναι πολλά αυτά που μπορούν να σε κάνουν να αισιοδοξείς και να ευφραίνουν την καρδιά σου και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το πνεύμα της, που θέλει λιγότερη προχειρότητα και αδιαφορία και περισσότερη ευφορία, γενναιοδωρία και θετική οπτική!

STEFANIA 300

Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ερμή στον Κριό στην 19η μοίρα

Νέες ιδέες σαν πασχαλινά κουνελάκια ξεπηδούν από το μυαλό σου! Αυτήν την περίοδο δεν βιώνει μόνο η φύση την άνοιξη αλλά και ο νους σου. Σκέψεις και εμπνεύσεις για νέα ξεκινήματα, προτάσεις και γνώμες για μίνι ενθουσιώδεις εκδρομές και ιδέες και συζητήσεις για σέξι και άκρως φλογερές επαφές... έχουν αγγίξει κόκκινο. Σήμερα και αύριο με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα έχεις την ευκαιρία να τα παρουσιάσεις και να τα προβάλλεις όσα κάνουν το μυαλό σου να πετάει φλόγες! Μην χάνεις στιγμή! Και ετοιμάσου να τα δεις να παίρνουν ένα ζωηρό, χτυπητό χρώμα και να δίνουν έναν έντονα αναγεννητικό τόνο στην ατμόσφαιρα.
Περισσότερο από την θετική όψη Ηλίου – Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, Δίδυμος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια μεταξύ της 16η και της 22ης μοίρας.

Το βέλος της τύχης σήμερα θα σε συναντήσει αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Πέμπτη γεμάτη χαρά, δώρα και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved