Τι λένε τα άστρα σήμερα,8/4;

Από σήμερα με το Δία σε ορθή τροχιά, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με χόμπι, διασκέδαση, παιδιά, δημιουργία και έρωτα δεν θα βλέπεις πλέον προμηνύματα ευτυχίας αλλά αποτελέσματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα,8/4;

Σελήνη στον Σκορπιό - Σελήνη στον Τοξότη

Μεγάλη Τετάρτη! Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην αμαρτωλή γυναίκα που πίστεψε στο Χριστό, μετανόησε και άλειψε τα πόδια του με μύρο. Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον ζώδιο των βαθέων αλλαγών, το Σκορπιό, και συνεχίζει με το πέρασμά της στο ζώδιο της χαράς και της ευτυχίας, τον Τοξότη. Στις 16:29 η Σελήνη στον εύθυμο Τοξότη συναντά τον περιοριστικό και σοβαρό Κρόνο δείχνοντας ότι το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της ευλογίας είναι πάντα μέσα σου τις καλές στιγμές, αλλά τις πιο ζόρικες και πιεστικές αξίζει να έρχεσαι πιο στενά κοντά του.

STEFANIA 300

Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Ξαφνικές μπόρες από δυσάρεστες ειδήσεις! Με τον Ερμή τον πλανήτη της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σε δυσμενείς όψεις με τους βαρείς Ουρανό και Πλούτωνα αυτές τις ημέρες δεν είναι μόνο το πένθιμο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και καταιγιστικά νέα ή δυσάρεστες ειδήσεις που κάνουν πιο έντονη τη θλίψη των ημερών. Να θυμάσαι πως όταν βρέχει όλα τα πουλιά μένουν στο καταφύγιό τους, αλλά ο αετός αποφεύγει τη βροχή πετώντας πάνω από τα σύννεφα. Τα προβλήματα λοιπόν είναι κοινά σε όλους άλλα η στάση σου σε αυτά κάνει όλη τη διαφορά.

Ο Δίας στο Λέοντα από σήμερα σε ορθή τροχιά

Ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα προς την ευτυχία! Μπορεί από τις 8/12/2014 ως και σήμερα, που ο πλανήτης της εύνοιας ο Δίας ήταν ανάδρομος, να σήκωνες το φρύδι αμφιβάλλοντας αν η πόρτα της τύχης θα ανοίξει ξανά, όμως από σήμερα με το Δία σε ορθή τροχιά θα αρχίσεις να είσαι σίγουρος για το άνοιγμά της. Ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με χόμπι, διασκέδαση, παιδιά, δημιουργία και έρωτα δεν θα βλέπεις πλέον προμηνύματα ευτυχίας αλλά αποτελέσματα. Άρπαξε τις ευκαιρίες σε σχετικούς τομείς και η χαρά θα θριαμβεύσει στη ζωή σου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν Τοξότης, Λέων, Κριός του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική μέρα λαμβάνοντας το λάδι της ευλογίας και της χαράς!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/199799874&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved